Egyéb kategória

Ismerjétek meg a New York-i divathét kar nélküli modelljét!

Rebekah Marine jobb alkar nélkül született. Mikor kicsi volt, folyamatosan azt hallgatta, hogy felejtse el a modellkedést, mert az neki nem sikerülhet. És most mi történik vele? A New York-i divathéten lép majd a kifutóra.
vous - 2015.09.03.
Ismerjétek meg a New York-i divathét kar nélküli modelljét!

Rebekah Marine-nek kislányként sokszor mondták, hogy a jövője nem a modellkedés, ő pedig ezt minden zokszó nélkül elhitte, elvetette az ötletet és egyetemre ment. Ám egy idő után nem volt elég neki a tanulás, felszereltetett hiányzó karja helyére egy protézist és rájött, hogy a testi fogyatékosságát arra is felhasználhatja, hogy másokat inspiráljon.

Forrás:
Instagram.com /rebekahmarine

Nagyon fontos, hogy különbözőek legyenek a modellek, mert Amerikában minden ötödik ember fogyatékossággal él. Meg kell ünnepelni az egyediséget is, ami nem felel meg a média által kialakított tökéletes szépségideálnak – nyilatkozta Rebekah a Mashable-nek, azt követően, hogy felkérést kapott, a New York-i divathéten lépjen kifutóra.

Forrás:
Instgram.com/rebekahmarine

Rebekah együttműködik a Lucky Fun Projecttel, ami egy olyan szervezet, mely támogatja azokat, akiknek végtag-fogyatékosságuk van. Céljuk, hogy rávilágítsanak arra, egy-egy végtag hiánya nem feltétlenül korlátozza egy ember jövőjét.

Forrás:
Instagram.com/rebekahmarine

Mindenekelőtt remélem, hogy egy nap a Vogue címlapján szerepelek – ez a célom. És nem állok meg addig, amíg el nem érem – beszélt álmairól a fiatal modell.

Mi pedig nagyon szurkolunk, hogy összejöjjön neki!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!