Egyéb kategória

Kulcskérdés lett, hogy ehetünk-e Nutellát vagy sem

Ha magamból indulok ki, akkor tuti van még rajtam kívül néhány olyan édességmániás, akinek elég ránéznie egy csokira és képzeletben már meg is ette. De pánikra semmi ok, a következő találmánnyal még van esélyünk az őrület visszaszorítására. Sajnos.
vous - 2015.09.01.
Kulcskérdés lett, hogy ehetünk-e Nutellát vagy sem

Nincs is annál rosszabb, mint amikor felkelés után eltervezitek, hogy nutellás pirítóst fogtok reggelizni, sőt már szinte a szátokban érzitek az ízét. Ám amikor bementek a konyhába és kiveszitek a szekrényből a Nutellát már látjátok, hogy ez nem lesz sima ügy. Kinyitjátok, belenéztek és üres, teljesen üres. Ez majdnem olyan, mint amikor fagyit szeretnétek enni, kinyitjátok a fagyasztót, kiveszitek a fagyisdobozt, de pörkölt van benne…  

Egy német feltaláló, Daniel Schobloch viszont olyan szerkezetet fejlesztett ki, ami tulajdonképpen egy ügyes kis zár, amit egyetlen kulccsal lehet kinyitni. Ráadásul kifejezetten a nutellás üvegekre találta ki.

Forrás:
Ebay

Ezentúl nem lesz probléma, hogy megvédjétek a mogyorókrémet az enyves kezektől. Bár a találmányt eleinte viccnek szánta, mivel az egyik barátjának a gyerekei folyton ellopták a nutellás üvegeket, így akarta ezt megakadályozni. Sikerrel járt, annyira, hogy Németországban még az Ebayen is megvásárolható az eszköz 9,99 euróért.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.