Egyéb kategória

Ezek a legcikibb dolgok a Tinderen

A napokban vettem a bátorságot, és letöltöttem a telefonomra a Tindert. Itt jöhetne a kérdés, hogy ugyan miért. Azért, mert rengeteg embertől hallottam már gáz sztorikat róla, sok cikket olvastam róla, és érdekelt, hogyan is működik ez. 
vous - 2015.08.30.
Ezek a legcikibb dolgok a Tinderen

Azt szögezzük le, hogy szerintem senki nem gondolta komolyan, hogy egy telefonos applikáción keresztül szeretne párt találni. Így előttem van a kép, amikor egy házaspár a 20. házassági évfordulójukon gyertyafényes vacsora közben, lágy Mozart-zenével a háttérben éppen arról beszélget, hogy:

Emlékszem még, amikor jobbra húztalak a Tinderen…

Szerintem ez elég illúzióromboló, de kinek a pap, kinek a paplan. Most hoztam is nektek néhány dolgot, ami szerintem nagyon ciki a Tinderrel kapcsolatban!

Egyáltalán, hogy létezik

Oké, viccnek tök jó ez a Tinder, én is csak poénból töltöttem le, de sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy van, aki komolyan veszi. Olyan emberekkel bájcsevegni, akiket még csak nem is láttatok sosem, maximum egy képet és négy sor bemutatkozást, ahova aztán tényleg bármit lehet írni. Ha akarom, azt is beleírhatom, hogy van négy villám Los Angelesben, és mindennap másik autóval járok dolgozni a munkahelyemre, ami a Vogue. Szépen hangzik, nem?  

„Milyen volt a napod?”

Volt egy matched, szerencsés vagy, kezdhettek dumálni. Akik jártasak az online világban és a chatelésben, azok tudják, hogy a Szia után általában a Milyen napod volt? vagy Mizu? kérdés következik. Egy vadidegennel beszéltek, akinek alapesetben csak a keresztnevét tudjátok, és a korát. Mégis mi lehet a megfelelő válasz egy ilyen kérdésre? Mit várnak? Hogy leírom a napirendem? Hánykor keltem, mit ettem reggelire, hányszor mentem mosdóba, és mennyire felidegesített a kasszás a boltban, mert csak 200-asokban adott vissza? Sok a kérdés, így általában mindig lerendezzük egy megvagyok, köszönömmel, ami pontosan megfelel a célnak. 

A túl sokat mondó profilképek

Egyik nap csodával határos módon unatkoztam, így gondoltam, Tinderezek kicsit, de amit láttam, az sokkolt. Csak huzogattam jobbra-balra az embereket, bevallom őszintén, hogy már majdnem ritmusban csináltam. Jobb-bal, jobb-bal, bal-jobb, bal-jobb, bal-bal, jobb-jobb, aztán TEJÓÉG! Egy pasi meztelen képet töltött fel profilképnek, amin a kényes részt egy laptoppal takarta ki. Nem tudom, mit gondolt. A laptopra fognak rácuppanni a csajok, vagy arra, ami éppen alatta rejtőzik? Ne is válaszoljatok, a kép beleégett a retinámba. 

Ti mit gondoltok, mi a leggázabb dolog a Tinderen? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.