Egyéb kategória

Rengeteget nőttek Charlène monacói hercegné cuki ikrei – fotók!

Imádjuk a babákat! Főleg, ha a világ bármelyik királyi családból származó ifjoncáról van szó. Most a monacói herceg, II. Albert és felesége, Charlène ikreitől olvadozunk, akik még egyévesek sincsenek, de elképesztően aranyosak. Nézzétek csak!
vous - 2015.08.30.
Rengeteget nőttek Charlène monacói hercegné cuki ikrei – fotók!

A monacói herceg és hercegné családi napot töltöttek el együtt nyolc hónapos ikreikkel, Jacques herceggel és Gabriella hercegnővel egy piknikezés keretében. A szülőkön látszik, hogy majd kiugranak a bőrükből, annyira örülnek a kicsiknek. A szupercukiságukon kívül még egy érdekesség volt az eseményen, hiszen az ikreket pontosan olyan hagyományos viseletbe öltöztették, mint a többi gyereket, hogy mégse tűnjenek ki annyira a többiek közül. Olvadozzatok ti is velünk, nem a melegtől, hanem a tündéri látványtól!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.