Egyéb kategória

Ez a férfi egy hétig úgy öltözött, mint György herceg – íme az eredmény!

Ki hitte volna, hogy György herceg már ilyen korán divatkarriert fut be? Azt eddig is tudtuk, hogy rajta van a fél, mit fél, az egész világ szeme, de hogy már felnőtt srácok is az ő ruháit utánozzák, azért ez ilyen fiatal korban már valami!
vous - 2015.08.29.
Ez a férfi egy hétig úgy öltözött, mint György herceg – íme az eredmény!

Max Knoblauch, a Mashable írója ugyanis gondolt egyet, és kitalálta, hogy ő márpedig leutánozza György herceget, mert a ruhái király(i)ak és menők. Neki is fogott, először kedvenc üzleteit járta végig, ahol megvette azokat a ruhákat, melyek leginkább hasonlítottak a kis herceg öltözékéhez. Persze nem úszhatta meg némi kézimunka nélkül, a hiányosságokat saját kezűleg pótolta, és a végeredmény valami elképesztő lett!

Az újságíró persze cikket is írt róla, itt pedig megnézhetitek, hogyan járta a várost György herceg ruháiban, és mit szóltak hozzá az emberek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.