Egyéb kategória

Ilyen hatással lesz ránk a ma esti telihold

Augusztus 29-én este a Halak teliholdja jön létre. Ez pedig igencsak megzavarhatja a lelkünket és hangulatunkat, hiszen ilyenkor nem ritka, hogy az érzéseinket kontroll nélkül hozzuk felszínre. Az is benne van, hogy valaki olyan sírja el magát ilyenkor, aki soha nem szokta.
vous - 2015.08.29.
Ilyen hatással lesz ránk a ma esti telihold

A ma esti telihold az előző holdciklus lezárása. Ilyenkor érdemes számba venni, mit tanultunk az elmúlt időben. A tanulságokat le kell vonni, és a lelkünkben is helyre kell tennünk a dolgokat. Ezek után pedig minden rosszat el kell engednünk és a helyére pozitív gondolatokat csempésznünk.

A telihold miatt feszültnek, szomorúbbnak, zavartnak érezhetjük magunkat. A bizonytalanság, amit ilyenkor érzünk, csak átmeneti. A megoldás egyértelműen az elfogadás és az, ha hagyjuk, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy azoknak kell. A Hold ilyenkor felerősíti a kételyeinket. A magunkba vetett hitünket, miszerint igenis elég jók vagyunk, ne hagyjuk megingatni! Ne bizonytalanodjunk el olyanban, amit biztosan tudunk!

A régit egyértelműen el kell engedni, az újat pedig nemcsak keresni kell, hanem be is engedni. A tisztánlátás mellett az is fontos, hogy minden energiánk a belső egyensúly megteremtésére irányuljon. Mivel a Halak spirituális jegy, ezért a ma este alkalmas lehet meditálásra is.

Ha még többet szeretnétek olvasni a ma esti teliholdról, akkor itt megtehetitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.