Egyéb kategória

Ezekkel a kalapokkal ti lehettek a legstílusosabbak az ősszel!

A kalapok minden évben felütik a fejüket a divatban, de az idén végre elárasztották a magyarországi üzleteket is. Így eljött az ideje, hogy megtanuljátok, mihez és hogyan hordhatjátok őket! Tartsatok velem, megmutatom! 

vous - 2015.08.29.
Ezekkel a kalapokkal ti lehettek a legstílusosabbak az ősszel!

Azt elárulhatom, hogy én bizony kalapmániás vagyok, azt hiszem, nem jártam még olyan európai országban, ahonnan ne kalappal tértem volna haza. Tavaly Londonból egyből hárommal is, mert hát akkor még itthon igen kicsi népszerűsége volt ennek a divatnak. Az utcán rám szegeződő tekintetekből ezt kifejezetten éreztem is. Bezzeg az Egyesült Királyság fővárosában ki sem tűnik az ember egy-egy ilyen fejfedővel. 

Fontos tudni, hogy a kalap hol eleganciát, hol bohémságot áraszt magából. Ez függ a fazonjától és attól, milyen összeállításhoz választjuk.

De még fontosabb, hogy mindenkinek jól áll, csak meg kell találnunk az egyéniségünkhöz és fejméretünkhöz legjobban illőt.

Párosítsátok!

A stílus kiválasztása, amivel párosítani szeretnétek, szintén rajtatok áll. Ősszel a bőrdzseki, ballonkabát, farmerkabát aduász a kezetekben, ezekhez bármikor viselhetitek. Ha a kalap fazonja elegánsabb kicsit, akkor blézerrel is nyugodtan felvehetitek. 

Ezeken túl pedig tökéletes magas sarkúhoz, csizmához, bakancshoz egyaránt. Én nagyon szeretem vegyíteni a stílusokat, egy bakancsos, ballonkabátos, kalapos összeállítással igazán vagányak és csajosak lesztek.

Díszítsétek!

Megvan az az előnyös oldaluk is, hogy ha nincs kedvetek vagy időtök a hajatokkal babrálni, akkor tökéletes ötlet sikkesen a fejetekre biggyeszteni. Akár még egy fonással is nagyon jól mutathat. Emellett a kalapokat díszíthetjük is ám, én – főleg tavasz közeledtével – rendszeresen feldobom virágokkal, gumis hajpántokkal. Ezzel még egyedibbek lesztek.

Imádom a nagy karimájú kalapokat, de ez az, ami itthon még nagy feltűnést okoz, ezért mutatok pár olyat, amit nyugodtan viselhettek kis országunk utcáin is!

Merjétek viselni ti is!

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

 

Címkék: #divat #kalap #trend
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.