Egyéb kategória

Ezekkel a kalapokkal ti lehettek a legstílusosabbak az ősszel!

A kalapok minden évben felütik a fejüket a divatban, de az idén végre elárasztották a magyarországi üzleteket is. Így eljött az ideje, hogy megtanuljátok, mihez és hogyan hordhatjátok őket! Tartsatok velem, megmutatom! 

vous - 2015.08.29.
Ezekkel a kalapokkal ti lehettek a legstílusosabbak az ősszel!

Azt elárulhatom, hogy én bizony kalapmániás vagyok, azt hiszem, nem jártam még olyan európai országban, ahonnan ne kalappal tértem volna haza. Tavaly Londonból egyből hárommal is, mert hát akkor még itthon igen kicsi népszerűsége volt ennek a divatnak. Az utcán rám szegeződő tekintetekből ezt kifejezetten éreztem is. Bezzeg az Egyesült Királyság fővárosában ki sem tűnik az ember egy-egy ilyen fejfedővel. 

Fontos tudni, hogy a kalap hol eleganciát, hol bohémságot áraszt magából. Ez függ a fazonjától és attól, milyen összeállításhoz választjuk.

De még fontosabb, hogy mindenkinek jól áll, csak meg kell találnunk az egyéniségünkhöz és fejméretünkhöz legjobban illőt.

Párosítsátok!

A stílus kiválasztása, amivel párosítani szeretnétek, szintén rajtatok áll. Ősszel a bőrdzseki, ballonkabát, farmerkabát aduász a kezetekben, ezekhez bármikor viselhetitek. Ha a kalap fazonja elegánsabb kicsit, akkor blézerrel is nyugodtan felvehetitek. 

Ezeken túl pedig tökéletes magas sarkúhoz, csizmához, bakancshoz egyaránt. Én nagyon szeretem vegyíteni a stílusokat, egy bakancsos, ballonkabátos, kalapos összeállítással igazán vagányak és csajosak lesztek.

Díszítsétek!

Megvan az az előnyös oldaluk is, hogy ha nincs kedvetek vagy időtök a hajatokkal babrálni, akkor tökéletes ötlet sikkesen a fejetekre biggyeszteni. Akár még egy fonással is nagyon jól mutathat. Emellett a kalapokat díszíthetjük is ám, én – főleg tavasz közeledtével – rendszeresen feldobom virágokkal, gumis hajpántokkal. Ezzel még egyedibbek lesztek.

Imádom a nagy karimájú kalapokat, de ez az, ami itthon még nagy feltűnést okoz, ezért mutatok pár olyat, amit nyugodtan viselhettek kis országunk utcáin is!

Merjétek viselni ti is!

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

 

Címkék: #divat #kalap #trend
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!