Egyéb kategória

3 perces kontúrozás reggelre, hogy egész nap ragyogjatok

Idén is meg vagyok őrülve a csodálatos sminkekért, de a legújabb kontúrozási módszer, amivel kiemelhetjük az arcunk részleteit és tökéletes árnyékot adhatunk a csontjainknak, sokszor megvalósíthatatlannak tűnik. Ám ezzel a háromperces videóval ti is felgyorsíthatjátok a reggeli szépítkezést.
vous - 2015.08.29.
3 perces kontúrozás reggelre, hogy egész nap ragyogjatok

Számomra kivitelezhetetlen lenne, hogy reggelente 20-25 percet töltsek a tükör előtt, hogy megálmodjam és elkészítsem a tökéletesen árnyékolt, pirosított-barnított arcbőrt. Nem azért, mert béna vagyok (jó, kicsit igen), hanem kinek van ennyi ideje reggelente?! Most azonban hoztam nektek egy videót, amelyből egy extragyorsított, háromperces kontúrozási folyamatot tanulhattok. Egyszerű, gyors és szép.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.