Egyéb kategória

Ez a hajtrend tér vissza a 2000-es évek elejéről

Úgy néz ki, 2015 a visszatérés éve. A hipszter stílus újra menő, a hullámos, természetesnek mondott haj divatos, a #nomakeup szelfik pedig elárasztják az Instagramot.
vous - 2015.08.27.
Ez a hajtrend tér vissza a 2000-es évek elejéről

Ha már ennyire természetes korszakot élünk, nem meglepő, hogy ismét divatba jön a félig összefogott, félig kiengedett haj. Ennek az „épp csak összefogtam” frizurának pedig talán mindannyian emlékszünk, hogy Britney Spears volt az egyik nagy mestere a 2000-es évek elején. 

Bevalljuk, mi mindig imádtuk ezt a hajat, ami a kócossághoz is tökéletes, a hullámos fürtökhöz meg aztán még jobban illik. A félig felfogott hajat bárki el tudja készíteni reggel. Még én is, pedig én aztán rendkívül béna vagyok és a nem létező kézügyességemről ódákat zenghetnék.

Nézzétek, így kell két perc alatt cuki és laza frizurát készíteni magatoknak:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.