Egyéb kategória

6 ok, amiért a nők jobbak a megcsalásban, mint a férfiak

Tudjuk, a megcsalás szörnyű dolog. Azonban mint sok mást, ezt is jobban csinálják a nők, mint a férfiak. De hát ismeritek a mondást: ha valami rosszat csinálsz, legalább csináld jól!
vous - 2015.08.28.
6 ok, amiért a nők jobbak a megcsalásban, mint a férfiak

A nők sokkal körmönfontabbak és ravaszabbak a megcsalásnál, mint a férfitársaik. Hogy miért lehet ez? A womenshealthmag.com utánajárt!

Elég szappanoperát láttunk ahhoz, hogy tudjuk, hogy csináljuk

Már jó pár sokkoló évadzáró részen túl vagyunk, amiből sok mindent lehet ám tanulni. Például azt, hogyan élhetünk a normális életünk mellett egy titkosat is.

Hamis számokat és e-mail címeket szoktunk megadni

Már teljesen hozzá vagyunk szokva, hogy a bulikba nyomuló srácoknak egyszerűen kamuszámot, nevet vagy e-mail címet adunk meg. Nem is tűnik olyan nagy problémának tényleg létrehozni egyet.

Mi megérezzük a pasikon más nő kölnijét, ők még a miénket sem ismerik fel

A nők minden apróságra gondosan odafigyelnek, a férfiak pedig… hát… örülünk, ha észreveszik, hogy levágattuk a hajunkat.

Könnyen el tudjuk rejteni az árulkodó jeleket

Ellentétben a pasikkal, van elég kencénk, hogy elrejtsük minden jelét annak, valaki mással voltunk. Krémek, parfümök, alapozó és a többi.

Magasabb az érzelmi intelligenciánk

Mi, nők hamarabb észrevesszük, ha valami nem stimmel. Az első jele a rossz hangulat!

Nem használjuk a hitelkártyánkat

Egyrészt a legtöbbször a férfiak állják például a vacsorát, így elkerüljük a kártya használatát, másrészt sokkal jobban odafigyelünk az ilyen apró, árulkodó jelekre, mint a férfiak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.