Egyéb kategória

Külföldiek először „szaggattak kerítést” – ezt a videót látnotok kell!

Ha azt mondom Pálinka Challenge, ti mire gondolnátok? A válasz egyértelmű: ki mennyire bírja az erős pálinkát. Nekünk, magyaroknak ez nem lenne nagy feladat, ismerjük azt a több mint 50 fokot. De mit csinálna szegény külföldi, aki először látja, szagolja az átlátszó nedűt?
vous - 2015.08.24.
Külföldiek először „szaggattak kerítést” – ezt a videót látnotok kell!

Nem is volt olyan rég a tél, sőt mindjárt itt van a következő, amikor karácsonyi vásárok lepik el a várost, és sokan egy jó erős pálinkával fűtik fel magukat. Múlt decemberben történt az alábbi „merénylet” a turisták ellen, akik naivan megbíztak az arra járó lesikamerásokban, hogy biztos valami egyszerű röviditalt kapnak. Nem így történt. A reakciókat nézzétek meg a videón! Nekünk jelenleg ez a kedvenc felvételünk a neten!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.