Világ

Kontyos pasik és Disneyland – Kell ennél több?

Azt tudtuk, hogy Disneyland a legvarázslatosabb hely a világon, de azt nem, hogy ennyi kontyos pasi is megfordul ott. Nektek bejön ez a frizura?
vous - 2015.08.24.
Kontyos pasik és Disneyland – Kell ennél több?

Mostanában egyre több pasit látok, akik kisebb-nagyobb konttyal mászkálnak az utcán. Először egyáltalán nem tetszett ez a „hajviselet”, de be kell valljam, kezdem megszeretni. Úgy tűnik, ezzel nem vagyok egyedül, mert egy külön Instagram-oldal jött létre azért, hogy olyan képeket nézegethessünk, melyeken kontyos férfiak kirándulnak Disneylandben.

Az elmúlt hat hónap alatt több száz fotót osztottak meg, melyeken a tinédzser fiúktól kezdve a cuki apukáig mindenféle pasi megtalálható. Összegyűjtöttük nektek a kedvenceinket!

Nos, nektek hogy tetszik?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.