Egyéb kategória

Megan Fox válik tőle, mi viszont felfigyeltünk Brian Austin Greenre

Túlzások nélkül mondhatom, hogy Megan Fox minden ember álma. A pasik a lábai előtt hevernek, mi, nők pedig halálosan irigykedünk minden porcikájára.
vous - 2015.08.20.
Megan Fox válik tőle, mi viszont felfigyeltünk Brian Austin Greenre

Egy napja viszont nem a szépségétől és tehetségétől hangos a sajtó. Elhagyta férjét, Brian Austin Greent. A férfi szerette volna, ha Megan feladja karrierjét, és csak az anyaságnak szenteli életét. Megan kiállt magáért, és 6 hónapja már külön él Briantől. Az viszont tagadhatatlan, hogy ketten együtt úgy néztek ki, mint akiket egyenest a Gyönyörű Emberek Gyárából hoztak volna ki, frissen. Bár szerintem jól tette, hogy nem hagyta gúzsba kötni magát, képviseltessék a másik oldal is. Összegyűjtöttem nektek pár érdekességet Brian Austin Greenről.

Íme 5 dolog, amit érdemes tudni róla

  • Már a Született feleségekben felfigyeltünk rá, annyira aranyos karaktere volt Bree Van De Kamp fiatal szerelmeként. Sőt, a szemfülesek már a Beverly Hills 90210-ben is kiszúrták
  • Brian megtiltotta Megannek, hogy megnézze a sorozatait
  • Egyszer azt nyilatkozta, hogy a felesége tette jobb emberré
  • Előző házasságából már született egy gyermeke
  • És most figyeljetek: Brain Green néven anno rapjeivel „kápráztatott el” minket

Emlékezzünk meg a gyönyörű párról a legszebb közös képeikkel!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.