Egyéb kategória

Ez lesz az ősz legdivatosabb nadrágja? Ha igen, lessétek el már most, hogyan kell viselni!

Az idős emberek mindig azt mondták, augusztus 20-a a nyár utolsó napja, aztán mások lesznek a színek, a fények, de még a levegő illata is. Nem csak az ősz, az őszi divat is a levegőben van – most már kapható az összes hazai divatlap szeptemberi száma, a külföldi blogokon és portálokon sorra ajánlják a kötelező darabokat, szóval itt az ideje szétnézni, ha eddig nem tettétek. Az én gardróbomnak nadrágfronton szüksége lesz vérfrissítésre, ezért keresek valami jól kihasználható, őszi darabot.

vous - 2015.08.20.
Ez lesz az ősz legdivatosabb nadrágja? Ha igen, lessétek el már most, hogyan kell viselni!

Valahogy azt érzem, idén végre beadjuk a derekunkat a trapéznadrágnak, amit évek óta szeretnének lenyomni a torkunkon a tervezők és a márkák, de a csőnadrág egyeduralmával nehéz volt megküzdeni. Most viszont már olyan sokféle nadrágot kínálnak a márkák, hogy a trapéznak is helye lesz. Figyeljétek meg! Mivel én tizenéves koromban évekig csak trapézt viseltem, így valahogy még nem kapott el a trapézláz, viszont a bő térdnadrágok, amiket a külföldi szakirodalom csak culottes-nak nevez, nagyon bejönnek.

A Not Your Standard bloggere, Kayla már 2014 őszén viselte. 

Mivel kombináljam?

Ilyen felsők illenek hozzá:

 • laza ujjatlan top
 • ujjatlan blúz
 • rövid ujjú elegáns top
 • blúz

Ilyen kabátok:

 • blézer
 • bőrdzseki
 • oversize szövetkabát 

Ezek a cipők illenek hozzá:

 • körömcipő
 • flatformcipő
 • magas sarkú őszi bokacsizma
 • magas talpú utcai sportcipő

Néhány bloggerina így viseli

Cathy, a Poor Little Girl bloggere így viseli.

A mintás nadrághoz egyszínű felsőt választ a moszkvai divatblogger, Tatiana.

Sportcipő és kalap is megy hozzá a német bloggerina, Karla szerint.

Hol kapható?

A választék még bővülni fog, de itthon már jó néhány fast fashion márkánál kapható a culottes. Rendelni pedig a világ bármelyik pontjáról tudtok.

F&F

H&M

Mango

Zara

Asos

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.