Egyéb kategória

Viselnétek az öcsétek ruháit 5 napig? – Én kipróbáltam helyettetek

Bírom az öltözködős, kipróbálós projekteket – újságírói pályafutásom alatt öltöztetett már egy hétig a pasim, öltöztem már én magam is az ő szekrényéből (a kettő nagyon nem ugyanaz). Amikor eldöntöttük, hogy a VOUS-n testvér napot tartunk, adta volna magát, hogy a húgom ruháit viseljem napokon keresztül. Igazi kihívásnak azonban ott volt a nehezített pálya: ugyanis van egy öcsém is.
vous - 2015.08.18.
Viselnétek az öcsétek ruháit 5 napig? – Én kipróbáltam helyettetek

A húgommal amúgy is folyamatosan egymás ruháit viseljük, mióta túltettük magunkat az „ez a ruha az enyém, az a ruha a tiéd” korszakon. A Saját Ruhák fölötti birtoklás olyan erős volt, hogy szabályosan titkoltuk egymás előtt, amikor elgyengültünk és csak egy kicsit kölcsönvettük a másik tiltólistás ruhadarabját. Ezek általában a kedvencek voltak. Vagy az új szerzemények.

Aztán volt nagy sértődés meg csapkodás, amikor valamelyikünk lebukott. Szerencsére kinőttük ezt a butaságot, és most már szemmel verés nélkül nyúlhatunk a másik kedvence után – már ha éppen sor kerül erre. Sajnos, egyre kevesebb időnk van a másik szekrényének felkutatására, de ez egy másik történet.

Az elmúlt években amúgy sokat változott a ruhatárunk, a méreteink viszont semmit. Mostanában körülbelül félévente tartunk is egy gardróbbulit, amikor hol nála, hol nálam kipakoljuk a megunt göncöket, és indul a cserebere. Volt olyan legendás fekete nadrág, amely több ilyen kört futott. Fél évig én hordtam, aztán egy évig ő, aztán egy évig megint én. Most éppen nála van a szürkére kopott örök darab. Csak akkor csapnék le rá újra, ha végre befestené. A legjobb nadrágokat mindig tőle szereztem eddig.

De ne feledkezzek meg az öcsémről, mégiscsak az ő ruhatárát kellett átnéznem az enyéimmel jól kombinálható darabok miatt. Amúgy nem áll tőlem távol a férfiruhaosztály, szeretem a bővebb, lazább darabokat. Ultralaza napokon sok bő cuccot veszek magamra és azokat egymásra, de van valami szexi abban is, ha egy bő pasipólóval kombinálok csinos basic nadrágot és magas sarkút.
Amiket kölcsönvettem tőle:

  • csíkos atléta
  • khaki atléta
  • farmer
  • csíkos póló
  • feliratos póló

Elárulom azt is, hogy a farmer, amit a képen láthattok már egy ideje nem az öcsémé, hanem az én ruhatáram része. Nekem nem boyfriend szabású farmerom van, hanem igazi, eredeti brother jeansem.

Ahogy ezt leírom, mosolygok, mert az igazi titok nem abban van, hogy igazából háromszor annyi ruhám van, mint amennyi a sajátom, hanem azon, hogy a tesóktól kölcsönkapott ruhákat – akkor is, ha méretben nem passzolnak száz százalékosan – mindig jó érzés viselni. Még inkább velem vannak.

Forrás:
Szabó Solya

Forrás:
Faluhelyi Fanni

Forrás:
Szabó Solya

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Szabó Solya
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.