Egyéb kategória

A Victoria’s Secret-lányok életének sötét oldala

A Victoria’s Secret angyalai gyönyörűek. Mindegyikőjük tetőtől talpig nő. Nyakigláb egzotikus szépségek, csodálatos bőrrel és hibátlan alakkal. Ó, ha tudnátok, mennyit szenvednek ők azért, hogy így nézhessenek ki! Azt hiszem, én nem cserélnék velük.
vous - 2015.08.19.
A Victoria’s Secret-lányok életének sötét oldala

Azt tudjuk, hogy bármennyire is szépnek tűnik és csábítónak hangzik a modellkedés és az állandó rivaldafény, a szupermodellek élete sem fenékig tejfel. A 2014-es év VS angyalai genetikailag tökéletesek. Szuperhosszú lábaiknak párja nincs a világon. A hajuk mindig tökéletes. A körmük mindig meseszép. A sminkjük soha nem kenődik el. Bármennyire is nem akarunk tudomást venni ezekről a lányokról, mégis mindenhol ott vannak. De az örökös kifutón való sétálgatásért is áldozatot kell hozni.

Fél napokat tölteni a fodrásznál, sminkesnél?


A tökéletes sminkhez és hajhoz idő kell. Nem is kevés. Minden lány álma, hogy egyszerre két fodrász foglalkozzon a hajával és két sminkes vakolja az arcát. De egész nap? Állandóan? A hét összes napján? Azt hiszem, ilyenkor kezdeném el hiányolni a jól bevált reggeli ötperces sminket, amivel egész napra letudom a fejem nézegetését a tükörben.

Forrás:
victoriassecret.com

Azok a csodás magas sarkúk

Mesébe illően szépek, csillogóak, gyönyörűek. Nők vagyunk, a csodacipőkben meg aztán végképp igazi csajnak érezhetjük magunkat. Csak az a baj velük, hogy halál kényelmetlenek. Nő legyen a talpán, aki egy 15 centis magas sarkúban kibír egy egész napot. És a VS-lányok mindig abban vannak! Ők nem állnak saruban vagy tornacipőben a kifutón! Az égig érő lábaikra még jobban fel kell hívniuk a figyelmet…

Állandó edzés

Ami amúgy tök jó, mert egészségesek, meg fittek, vékonyak és csinosak. De minden nap? Több órát sportolással és edzéssel eltölteni? Itt aztán nincs lazsálás, nincs halogatás. Nincs az, hogy “jaj, majd holnap”. Itt egy dolog van, és az a kőkemény edzés. Állandóan.

Okosan a barnulással


Mert ugye egy VS-lány nem éghet le a napon, nem lehet hámló bőre, nem lehet foltos. A barnítók kora már lejárt, a szolit nem igazán szeretik, a természetes napfény meg egyből éget. Ezért a lányok kreolos színárnyalatát egy úgynevezett fixáló spray segítségével érik el. Mindenhol egyenletesen, szépen, tökéletesen.

Makacs szőrszálak


Azt hinnénk, hogy egy VS-angyal nem is szőrös. Mert hogy ők így angyalok. Meg olyan tökéletesek, hogy Isten róluk elfelejtette a szőrt. Pedig nem, nagyon nem! Candice Swanepoel még a Huffington Postnak árulta el, hogy a szőrtelenítés módja náluk a fájdalmas gyantázás. Ez pedig a divatbemutatók napján történik meg és a legnagyobb pontossággal távolítják el a lányok makacs szőrszálait, nehogy megkérdőjelezhető legyen makulátlan tökéletességük. Ha kell, egyenként szedik ki a szőrszálaikat.

Szóval a helyzet az, lányok, hogy én kicsit elbizonytalanodtam. Nem vagyok biztos benne, hogy cserélnék ezekkel a lányokkal. Bár ezek így leírva még nem is tűnnek olyan durvának… Én nem örülnék neki, ha a húszas éveim abból állnának, hogy kötelező jelleggel törekszem az állandó tökéletességre.

Forrás:
victoriassecret.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.