Egyéb kategória

Mit üzen a mai Oroszlán újhold?

Ma újhold van az Oroszlán jegyében. Érdemes ilyenkor befelé figyelni és töltekezni.
vous - 2015.08.14.
Mit üzen a mai Oroszlán újhold?

A VOUS asztrológusa, Németvölgyi-Nagy Reni Facebook-oldalán hívja fel a figyelmeteket az Oroszlán újholdra. Azt már megtudhattuk tőle, mi jellemzi a jegy szülötteit, és azt is elárulta, melyik az az 5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Oroszlánnak. Az újhold kapcsán a jegy energiáját és életteliségét emeli ki.

Ezt az őserőt most felhasználhatjuk arra, hogy higgyünk önmagunkban, az életben és mindabban, amit megterveztünk, amit szeretnénk elérni az életben.

Hogy mit tanácsol még a következő 14 napra, azt ide kattintva tudhatjátok meg.

Borítókép forrása: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.