Egyéb kategória

Hajmeresztő fotók nagyanyáink buráiról

"A legfontosabb dolog, amije egy nőnek lehet – a tehetsége mellett –, az egy jó fodrász." – tartja a mondás. Ha pedig jó fodrászunk van, akkor a szuper haj is garantált. Ezután az idézet után már nem is csodáljuk, hogy volt, aki hajlandó volt beülni egy sci-fibe illő szerkentyű alá, ami történetesen a hajszárítóbura korai, 1.0-s elődje volt. Bizony tátva maradt a szánk a hajszárítók előfutárától, ami egy hatalmas fémsisaknak tűnik első ránézésre. Aztán másodjára is!
vous - 2015.08.12.
Hajmeresztő fotók nagyanyáink buráiról

1890-ben egy francia stylist találta fel azt a szerkezetet, amit később emberek százai előszeretettel használtak, na és persze le is másoltak. Alexandre-Ferdinand Godefroy egy olyan gépezetet tervezett, ami egy székhez épített meleget fújó burából állt. Ezekről az ijesztő, robosztus építményekről csodálhattok most meg képeket 1928 és 1948 közötti évekből!

Ámuljatok és bámuljatok ti is!

Forrás:
Mashable

Forrás:
Mashable

Forrás:
Mashable

Forrás:
Mashable

Forrás:
Mashable

Még több képet szeretnétek? Ide kattintva folytathatjátok a nézelődést.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.