Egyéb kategória

Korunk nőideálját teljesen megváltoztathatja ez a film

Olyan projektre bukkantunk az interneten, ami lehet, hogy megváltoztatja a divat világát, na és persze a nők életét. Legalábbis a manapság "plus size"-nak elkönyvelt nőkét biztosan!
vous - 2015.08.10.
Korunk nőideálját teljesen megváltoztathatja ez a film

Nem számít, hogy mekkora ruhát viselünk, hogy mennyire feszül rajtunk a ruha, hogy striák vannak a bőrünkön. Nem ettől leszünk szépek. Hanem attól, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Ez lenne az üzenete annak a dokumentumfilmnek, amit egy brit producernő, Jenny McQuaile szeretne elkészíteni.

A Straight/Curve című film nemcsak a témáját tekintve érdekes, de az is figyelemre méltó, hogy az elkészítéséhez online a Kickstarteren gyűjtenek pénzt, külső támogatás nélkül ugyanis nem készülhet el. Az embereknek 23 napjuk van, hogy a már összegyűlt összeget feltornázzák 50 000 dollárra.

Forrás:
denisebidot

Az igyekezet bizony kifizetődő lenne, hiszen rengeteg olyan nő jár közöttünk, akik elégedetlenek magukkal, akik számára a vásárlás nyűg, kín és szenvedés, ugyanis nemcsak a divatcégek plakátjain, de a boltok polcain is ritka a plus size méret.

Abban akarjuk segíteni a nők következő generációját, hogy szeressék a testüket. Nem számít, milyen az alakod vagy a méreted, mindaddig, amíg fittek és egészségesek vagytok!

– így nyilatkozott Jenny McQuaile, akinek az ötletét imádjuk és reméljük, hogy a film elkészül! 

A Straight/Curve-höz hasonlóan már láthattunk olyan filmet, amire szintén így gyűjtöttek pénzt. Az akkor elkészült filmet ide kattintva megnézhetitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.