Egyéb kategória

Ezek a mesés Disney-tetkók titeket is el fognak varázsolni

Szeretitek a tetkókat vagy sem, de a mesékért biztos odavoltatok kiskorotokban, talán még most is. A következő tetoválásokba pedig  garantálom, hogy bele fogtok szeretni.
vous - 2015.08.11.
Ezek a mesés Disney-tetkók titeket is el fognak varázsolni

Nem tudom, ti hogy vagytok a tetoválásokkal, de én imádom őket. Bevallom, a szabadidőmben sokszor felmegyek az egyik kedvenc képmegosztó oldalamra és csak nézegetem a tetoválásokat. Elég hosszú ideig, mondjuk órákig. De éppen ez a probléma, hogy csak nézegetem őket és még egyet sem sikerült megvalósítanom, pedig meg fogom. Most is a szokásos tetkókereső túrámon voltam, amikor szebbnél szebb Disney-tetoválásokkal találtam magam szemben, a kedvenceimet pedig most veletek is megosztom.

Forrás:
Instagram/disneyinspiredtattoos

Forrás:
Instagram/kt.gail

Forrás:
Instagram/lanathomastattoos

Forrás:
Instagram/remember_myspace

Azoknak az apukáknak ajánlom, akiket egy feledékeny párral áldott meg a sors. Bármikor felolvashatják a gyereknek a hátatokról a Hófehérkét és a hét törpét…

Forrás:
Instagram/nerdy.tattoos

Forrás:
Instagram/rachelterk92

Azt hiszem most csinálok egy „Tetkóra gyűjtök” felirattal ellátott befőttes üveget és elkezdek spórolni…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.