Egyéb kategória

Ezek a mesés Disney-tetkók titeket is el fognak varázsolni

Szeretitek a tetkókat vagy sem, de a mesékért biztos odavoltatok kiskorotokban, talán még most is. A következő tetoválásokba pedig  garantálom, hogy bele fogtok szeretni.
vous - 2015.08.11.
Ezek a mesés Disney-tetkók titeket is el fognak varázsolni

Nem tudom, ti hogy vagytok a tetoválásokkal, de én imádom őket. Bevallom, a szabadidőmben sokszor felmegyek az egyik kedvenc képmegosztó oldalamra és csak nézegetem a tetoválásokat. Elég hosszú ideig, mondjuk órákig. De éppen ez a probléma, hogy csak nézegetem őket és még egyet sem sikerült megvalósítanom, pedig meg fogom. Most is a szokásos tetkókereső túrámon voltam, amikor szebbnél szebb Disney-tetoválásokkal találtam magam szemben, a kedvenceimet pedig most veletek is megosztom.

Forrás:
Instagram/disneyinspiredtattoos

Forrás:
Instagram/kt.gail

Forrás:
Instagram/lanathomastattoos

Forrás:
Instagram/remember_myspace

Azoknak az apukáknak ajánlom, akiket egy feledékeny párral áldott meg a sors. Bármikor felolvashatják a gyereknek a hátatokról a Hófehérkét és a hét törpét…

Forrás:
Instagram/nerdy.tattoos

Forrás:
Instagram/rachelterk92

Azt hiszem most csinálok egy „Tetkóra gyűjtök” felirattal ellátott befőttes üveget és elkezdek spórolni…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.