Egyéb kategória

Trendi fülbevalókat és szuper rúzsokat kombináltunk össze – Pletykáljatok ti is stílusosan!

Mai napunk témájának köszönhetően, ami a Pletykacica itt a VOUS-n, eszünkbe jutott két alapvető testrészünk, ami nélkül nehéz lenne pletykálni. Igen, a szájra és a fülre gondolunk! Mivel a pletyka minden ember, de főleg minden nő életének elkerülhetetlen része, így arra gondoltunk, megmutatjuk nektek, milyen fülbevalókat milyen rúzsokkal kombináljatok ahhoz, hogy stílusosan pletykálhassatok! Készen álltok? Pletykára fel! 
vous - 2015.08.08.
Trendi fülbevalókat és szuper rúzsokat kombináltunk össze – Pletykáljatok ti is stílusosan!

Hiába szeretnénk mindannyian Marilyn Monroe vörös rúzsához hasonlókat használni, el kell fogadnunk, hogy nem mindenki bőréhez, hajához illenek az erős színek. Na de akkor milyeneket válasszunk? Nyaka Dóri, a NORIE Team stylistja segített, és nemcsak azt mutatta meg, melyik fülbevalóhoz milyen rúzst használjatok, de azt is, melyik típushoz illenek. A tél típusokról és a nyár típusú lányokról korábban már olvashattatok, ha lemaradtatok volna, pótoljátok! 

Kezdődjön a kombinálás!

A tűzpiros rúzs leginkább az ősz és tél típusú lányok bőréhez illik. Ezért ezt a kombinációt inkább barna bőrhöz ajánljuk! (Fülbevaló: H&M, rúzs: L’Oréal)

Forrás:
Faluhelyi Fanni

A pinkes-rózsaszín árnyalatok azok, amik általában mindenkinek jól állnak. Sötét és világos bőrűek is használhatnak ilyen tónusú rúzsokat. Hordjátok bátran, ezzel a színnel nem lőhettek mellé! (Fülbevaló: Bomo Shop, rúzs: Manhattan)

Forrás:
Faluhelyi Fanni

A korallszín a legtöbb embernek jól áll, de a tél típusok jobb, ha ehelyett mást választanak. Legjobban az ősz típusok járnak jól egy-egy korallszínű rúzzsal! (Fülbevaló: H&M, rúzs: Catrice)

Forrás:
Faluhelyi Fanni

A bordós-pirosas rúzsok a fehér bőr mellett mutatnak jól, ezért ezt az árnyalatot inkább a tél típusú lányok válasszák, ők a világos miatt nem lőhetnek mellé vele! (Fülbevaló: H&M, rúzs: L’Oréal)

Forrás:
Faluhelyi Fanni

A tipikus bordó árnyalatokat az ősz és tél típusú lányok viseljék bátran, hiszen a barnás és a világos bőrhöz egyaránt jól állnak. (Fülbevaló: H&M, rúzs: Catrice)

Forrás:
Faluhelyi Fanni

A nude-rózsaszínes árnyalatok a sötét bőrhöz és a sötét szemhez állnak a legjobban. Figyeljetek, hogy ha alapjáraton nem vagytok nagyon barna bőrűek, akkor inkább nyaralás után, nyáron használjatok világos árnyalatokat! (Fülbevaló: Bomo Shop, rúzs: Catrice)

Forrás:
Faluhelyi Fanni

A lilás-rózsaszínes tónusok a világos bőr mellett mutatnak jól, de főként azokon a lányokon, akik azért egy picit barnulni is képesek. Emiatt inkább a tél és a nyár típusok keressék a boltokban. (Fülbevaló: egyedi tervezésű, rúzs: Maybelline)

Forrás:
Faluhelyi Fanni

Köszönjük a tippeket Dóri, imádjuk ezeket az összeállításokat!

Nyaka Dóri, a NORIE Team stylistja

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Főiskola után fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A NORIE Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, legjobban az átalakításokat szeretem.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.