Egyéb kategória

Na, így még biztosan nem ettetek banánt!

Enni jó, enni öröm. Az újdonságokra pedig legyetek akkor is nyitottak, ha újfajta, elsőre talán kicsit extrém összeállításokkal találkoztok! Adjatok egy esélyt, hogy talán ízleni fognak az elétek varázsolt finomságok. Utána legalább annyit elmondhattok, ma is kipróbáltatok valami újat. Most olyan ízpárosításokat mutatunk nektek, amik már csak a nevük miatt sem passzolnak egymáshoz. Pedig állítólag nagyon is finomak.
vous - 2015.08.07.
Na, így még biztosan nem ettetek banánt!

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Grafika: Cséfalvay Fanny

Divatillusztrátorként fontosnak tartom, hogy a rajzaim által érzéseket, hangulatokat közvetítsek. A VOUS hétről hétre örömteli kihívások elé állít, és lehetőséget ad, hogy újabb és újabb témákat dolgozzak fel. Rajzaimban a női szépséget, a nők sokféleségét jelenítem meg. Munkáimat a Facebook-oldalamon is megtaláljátok.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.