Egyéb kategória

Na, így még biztosan nem ettetek banánt!

Enni jó, enni öröm. Az újdonságokra pedig legyetek akkor is nyitottak, ha újfajta, elsőre talán kicsit extrém összeállításokkal találkoztok! Adjatok egy esélyt, hogy talán ízleni fognak az elétek varázsolt finomságok. Utána legalább annyit elmondhattok, ma is kipróbáltatok valami újat. Most olyan ízpárosításokat mutatunk nektek, amik már csak a nevük miatt sem passzolnak egymáshoz. Pedig állítólag nagyon is finomak.
vous - 2015.08.07.
Na, így még biztosan nem ettetek banánt!

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Grafika: Cséfalvay Fanny

Divatillusztrátorként fontosnak tartom, hogy a rajzaim által érzéseket, hangulatokat közvetítsek. A VOUS hétről hétre örömteli kihívások elé állít, és lehetőséget ad, hogy újabb és újabb témákat dolgozzak fel. Rajzaimban a női szépséget, a nők sokféleségét jelenítem meg. Munkáimat a Facebook-oldalamon is megtaláljátok.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.