Egyéb kategória

Bikini, túl fehér bőr, narancsbőr – ezen paráznak a nők a strandon

Készültetek rá lélekben és testben egész télen. Izzadtatok a kondiban, szoliztatok, és gondolatban tréningeztétek magatokat a strandra, de mikor beköszönt a nyár, és valaki előáll az ötlettel, hogy strandolni kéne, mert ez a meleg megöl, összerezzentek.
vous - 2015.08.07.
Bikini, túl fehér bőr, narancsbőr – ezen paráznak a nők a strandon

Tényleg? Kell, muszáj? Nem jó a felfújhatós bébimedence az udvaron? Meg én még napoznék kicsit, meg amúgy is, irtózol a tömegtől, TUDOD TE, hogy mennyien lesznek?!

Magamról is tudom, az első fél óra a strandon maga a pokol. De tényleg. Nem vagyok hozzászokva, hogy emberek bámulnak, hogy kvázi MINDENEM látszik. Szégyenlős vagyok, na. De íme a nőparák, amin stresszeltek, ha strandolni mentek:

Kik vannak körülöttem?

Tökéletes testű csajok és pasik mellé letelepedni nem jó, mert akarva-akaratlanul is hasonlítgatjátok magatokat hozzájuk, az mondjuk más kérdés, hogy egy jó pasitest látványnak nem rossz. Bár szerintem igazából teljesen mindegy, ki van körülöttetek, egy idő után úgyis a pihenésé lesz a főszerep. Egyébként sem látjátok egymást többet.

Has behúz, mell domborít

Ha vonulni kell a vízhez, akkor vonuljunk rendesen, ne látszódjon a para, a vízig kibírunk egy kis hasizomgyakorlatot is, vízben meg már úgyis mindegy, ismerős, ugye? Bajotok nem lesz tőle, ha jólesik, csináljátok, de levegőt venni azért ne felejtsetek!

Többet kellett volna szolizni!

Túl sápadt a bőrötök, és ebben nem is az a zavaró, hogy nem zárkóztatok fel a többiekhez, hanem hogy nem tudtok beolvadni. Ergo: többen kiszúrnak a túl fehér bőr miatt, ezt meg pont nem akarjátok. Hát igen, ez tényleg ilyen, de ne búsuljatok, megkap majd titeket is a nap.

Reng a hájam!

Azért ez túlzás. De tény, hogy a nők ilyenkor úgy érzik, hogy még a legapróbb hájacska is látványosan reng a derékon, belső combon minden lépésnél. Érzetre, lehet, így tűnik, de túl nagy feneket kerítetek a dolognak: nem reng jobban, mint másé.

Hogyan feküdjek?

Örök para. Hogy feküdjetek úgy, hogy kényelmes legyen. Semmi ne villanjon ki, ne vágjon be. Ki kell tapasztalni, plusz egy bombabiztos, stabil fürdőruha a titka.

Dinye, meggy, egyre megy

A mellméret. Kinek mekkora, és a tiétek mekkora? Komolyan ezen stresszeltek? Ehelyett inkább nézegessétek a vizet, a pasikat és a kék égboltot. Sokkal élvezetesebb látvány, ráadásul tök értelmetlen mások alkata után sóvárogni, a magatokéból hozzátok ki a maximumot, azt szeressétek!

Ti mitől paráztok leginkább a strandon?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.