Egyéb kategória

Hoppá! Ez a lány rájött, mire jó valójában a Tinder

Ha egy kis jó kedvre vágytok, akkor olvassátok el a következő sztorit, nem fogtok csalódni. Ráadásul végre kiderül az igazság arról, mire jó az egyik legnépszerűbb mobilos társkereső.
vous - 2015.08.06.
Hoppá! Ez a lány rájött, mire jó valójában a Tinder

Mindenki ismeri a Tindert. Igen, ez az a társkereső applikáció, ahol ti dönthetitek el, hogy szeretnétek-e dumálni valakivel vagy sem. A választás elég egyszerű, ha jobbra húzod, igen, ha balra húzod, akkor nem. Meglehetősen leegyszerűsítették a használatot. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy ezen kívül bármi másra is jó. Pedig igen.

Forrás:
Pixabay

Susan Zalkind egyik nap az autójában ragadt Bostonban, amit teljesen befedett a hó. Mivel sehogy sem tudott kiszabadulni úgy döntött, hogy a Tinderhez fordul segítségért, de nyilván nem randizni szeretett volna a kocsiban, hanem szüksége volt néhány segítő kézre, akik kiássák a hó csapdájából. Hosszas keresés után egy lovagias férfi érkezett a segítségére, akit ezután egy kávéra és egy kis pogácsára is meghívott. Egyszerűen zseniális!

Azért valljuk be, senkinek még csak meg sem fordult a fejében, hogy Tinderen várja a megmentőt. Mindenesetre köszi, Susan!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.