Egyéb kategória

Lehet, hogy egész életetekben rosszul hordtátok a fülbevalót

Dráma, pánik és jobbnál jobb kommentek lepték el az internetet. Egy amerikai tini ugyanis olyan dologra hívta fel az emberek figyelmét a fülbevalókkal kapcsolatban, hogy nem is értjük, miért nem volt ez eddig égető probléma?!
vous - 2015.08.06.
Lehet, hogy egész életetekben rosszul hordtátok a fülbevalót

Talán fel sem tűnt nektek, hogy kétféle “bedugós” fülbevaló létezik. Az egyik, amelyiket csak egy sima kis fémdarabbal erősítünk hátulról a fülcimpánkhoz, a másik pedig, mikor a fémdarabon egy műanyag lapocska is van. Íme, erről van szó:

Forrás:
Twitter

Egy amerikai lánynak pedig szöget ütött a fejébe, vajon miért van szükség arra a – valljuk be – csúnya plasztik korongra, és az interneten kijelentette, ő leszámol vele! Ám az ilyen kinyilatkoztatások soha nem maradnak visszhang nélkül. Hamar kiderült, nem véletlen, hogy ezzel a műanyaggal látják el a fülbevalókat a gyártók és sok esetben kifejezetten ilyennel kell hordani az ékszert. Most kapaszkodjatok meg, mi az oka, hiszen erre talán nem is gondoltatok volna! A műanyag lap többek között azért van, hogy jobban megtartsa a fülbevalót, ami kifejezetten fontos a nagyobb és nehezebb darabok esetében, amelyek lehúzhatják a fülcimpát. Emellett csak apróbb adalék, hogy az ékszerészek azt mondják, így jobban mutatnak a fülbevalók a katalógusfotókon.

Úgyhogy elő az ékszeres dobozzal! Gyorsan nézzétek meg, megfelelő támaszok vannak-e a fülbevalóitokon, hiszen ettől a perctől kezdve tudjuk, nem mindegy!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.