Egyéb kategória

Lehet, hogy egész életetekben rosszul hordtátok a fülbevalót

Dráma, pánik és jobbnál jobb kommentek lepték el az internetet. Egy amerikai tini ugyanis olyan dologra hívta fel az emberek figyelmét a fülbevalókkal kapcsolatban, hogy nem is értjük, miért nem volt ez eddig égető probléma?!
vous - 2015.08.06.
Lehet, hogy egész életetekben rosszul hordtátok a fülbevalót

Talán fel sem tűnt nektek, hogy kétféle „bedugós” fülbevaló létezik. Az egyik, amelyiket csak egy sima kis fémdarabbal erősítünk hátulról a fülcimpánkhoz, a másik pedig, mikor a fémdarabon egy műanyag lapocska is van. Íme, erről van szó:

Forrás:
Twitter

Egy amerikai lánynak pedig szöget ütött a fejébe, vajon miért van szükség arra a – valljuk be – csúnya plasztik korongra, és az interneten kijelentette, ő leszámol vele! Ám az ilyen kinyilatkoztatások soha nem maradnak visszhang nélkül. Hamar kiderült, nem véletlen, hogy ezzel a műanyaggal látják el a fülbevalókat a gyártók és sok esetben kifejezetten ilyennel kell hordani az ékszert. Most kapaszkodjatok meg, mi az oka, hiszen erre talán nem is gondoltatok volna! A műanyag lap többek között azért van, hogy jobban megtartsa a fülbevalót, ami kifejezetten fontos a nagyobb és nehezebb darabok esetében, amelyek lehúzhatják a fülcimpát. Emellett csak apróbb adalék, hogy az ékszerészek azt mondják, így jobban mutatnak a fülbevalók a katalógusfotókon.

Úgyhogy elő az ékszeres dobozzal! Gyorsan nézzétek meg, megfelelő támaszok vannak-e a fülbevalóitokon, hiszen ettől a perctől kezdve tudjuk, nem mindegy!

Ajánlott cikkek