Egyéb kategória

Mémekbe borult Új-Zéland: ez már tényleg a street art netovábbja!Ha imádjátok a street artot, akkor tudok nektek valami nagyon különlegeset mutatni. Kivételesen nem falra festett alkotásokról van szó és nem is átlag halandók számára érthetetlen szövegekről. Olyan rajzokat festett fel Új-Zélandon Paul Walsh, hogy egyszerűen hihetetlen.
vous - 2015.08.04.
Mémekbe borult Új-Zéland: ez már tényleg a street art netovábbja!A történet amúgy 2013-ig visszanyúlik, ugyanis mikor Paul felfestette a már ikonikussá vált Grumpy Catet egy elektromos közüzemi doboz felületére egy kutyasétáltatóban, azt szinte egyből vissza is festették eredeti színére az illetékesek. A helyieknek pedig annyira nem tetszett, hogy megfosztották őket a csodásan sikerült macska látványától, hogy petíciót indítottak az intézkedéssel szemben, amit még az ottani újság is megírt.

Itt még nincs vége a dolognak. Egy közüzemi dolgozó is olvasta a cikket, aminek nyomán felkereste Pault és arra kérte, hogy Auckland városában fesse át a szürke és unalmas dobozokat valami vidámra. Természetesen a fiú rengeteg dicséretet kapott munkája elismeréseként.

De nézzétek meg ti is, milyen szuper festmények díszítik az ottani utcákat!

Forrás:
paulwalsh.co.nz

Forrás:
paulwalsh.co.nz

Forrás:
paulwalsh.co.nz

Forrás:
paulwalsh.co.nz

Forrás:
paulwalsh.co.nz

Forrás:
paulwalsh.co.nz

Forrás:
paulwalsh.co.nz

Paul Walsh további munkáit itt nézhetitek meg!

Ajánlott cikkek