Egyéb kategória

Íme az Instagram legnépszerűbb kávéi

Manapság egyre többen tesznek fel képet a közösségi oldalakra az aktuális ebédjükről, sütijükről vagy a kávéjukról. Most összegyűjtöttük nektek, melyek a legnépszerűbb kávéfajták az Instagramon! A te kedvenced vajon köztük van?
vous - 2015.08.02.
Íme az Instagram legnépszerűbb kávéi

1. Latte

Az első helyen a latte végzett, ami tejhabból, tejből és eszpresszóból áll. Erről 2 882 253-an töltöttek fel képet.

Forrás:
kickstarter.com

2. Kapucsínó

A második helyezett a kapucsínó lett. Ez ugyanazokból az alapanyagokból áll, mint a latte, csak az arányok mások: kicsit több benne a hab és kevesebb a tej. Erről 1 593 757 képet tettek fel.

Forrás:
kickstarter.com

3. Eszpresszó

A harmadik helyen a natúr eszpresszó végzett. 1 516 381 képet posztoltak róla.

Forrás:
kickstarter.com

4. Mocha

A negyedik a mocha lett, amely tejhabból, tejből, csokiból és eszpresszóból készül. Erről 1 370 134 kép található az Instán.

Forrás:
kickstarter.com

5. Jegeskávé

És végül az ötödik legnépszerűbb a jegeskávé lett. Ebbe szirupot, hideg kávét, hideg tejet és jégkockákat tesznek. A nyári hőségben hihetetlenül jól tud esni! 838 601 képet töltöttek fel róla.

Forrás:
kickstarter.com

Ti melyiket innátok meg most legszívesebben?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.