Egyéb kategória

Mondjatok búcsút a sápadtságnak! – Így öltözködjetek tejfehér bőrrel

A tejfehér bőrt sokan átoknak tartják, mert a fekete sápaszt, de ugyanezt teszi a fehér szín is. Elkeseredésre azonban semmi ok, ha az embert ezzel a testszínnel áldotta meg a sors, hát hozzuk ki belőle a legjobbat! Mutatom, hogyan!

vous - 2015.08.01.
Mondjatok búcsút a sápadtságnak! – Így öltözködjetek tejfehér bőrrel

Nehéz eldönteni, hogy milyen színek állhatnak jól egy sápadt, tej- vagy épp hófehér bőrnek. Nézzük meg a két alapszínt, ami sosem megy ki a divatból, és amikkel könnyedén játszadozhattok. Lássuk, mivel, hogyan és mikor viseljetek feketét és fehéret! 

A feketéről, azonkívül, hogy slankít, azt is tudjuk, hogy sápaszt. De ha szeretitek, ha nem, akkor is ez az a szín, amit néha-néha fel kell vennünk, főleg ahogy közeledik az őszi–téli időszak.

A legjobb, ha színes felsővel hordjátok, és ha már ősz, akkor kabátvásárláskor se feketét, hanem inkább élénkebb színűt válasszatok.

A fehéret még kevésbé ajánlom, mint a feketét, mert az még jobban sápaszt. De ha mégis a fehér színek vizére eveznétek, akkor inkább alsót: szoknyát, nadrágot válasszatok ezekben az árnyalatokban. Mert fontos, hogy az arcotokhoz közel álló szín ne a fehér legyen, hanem inkább valamilyen színes árnyalat. 

Érdemes megjegyeznetek, hogy a pasztellszínek nem a ti színeitek, ahogy az élénk, már-már neon árnyalatok sem. Viszont a piros, zöld, kék, pink tónusokkal nem tudtok mellényúlni. 

A pasztellek mellett a barna és sárga sem feltétlen a ti színetek, de ezeket is megfelelő kiegészítővel, például egy élénk színű sállal már akár fel is vehetitek.

Itt jön elő a kiegészítők fontossága, ezek a ti esetetekben nélkülözhetetlenek!

Egy jól megválasztott sállal, nyaklánccal vagy kalappal könnyebben vehettek fel olyan színt, ami nem feltétlen előnyös számotokra, de az arcotoknál a kiegészítő színe lesz a mérvadó.

Emellett pedig ne feledkezzünk meg a sminkről sem! Ne felejtsétek el, hogy egy kis pirosító sosem árt! 

Ha ezek után picit megijedtetek volna, hogy nektek semmi sem áll jól, akkor ne csüggedjetek! Ez nincs így. Íme néhány szett, amiben szuperül nézhettek ki! 

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra

Forrás:
Nyaka Dóra
Ajánlott cikkek