Egyéb kategória

Gondoltátok volna, hogy ilyet is tud a telefonotok?

Unjátok a szelfizgetést? Nem vagytok vele egyedül, nem is olyan menő már. Ellenben azok a fotóstrükkök, amiket most mutatok nektek, baromi klasszak, és biztos, hogy még sehol sem láttátok! Nem hisztek nekem? Figyeljetek!
vous - 2015.08.01.
Gondoltátok volna, hogy ilyet is tud a telefonotok?

Mivel olyan népszerűek az okostelefonok, pillanatok alatt kiismerheti őket az ember. Azonban sosem tudhatunk mindent. A  COOPH YouTube-csatornáján remek DIY-videót találtam arról, hogyan készíthetünk különleges képeket a telefonunkkal.

Tudtok például szemüveglencsén át lenyűgöző, kétszínű képeket készíteni? Vagy drón nélkül, pusztán a telefonotokkal légifelvételeket csinálni? (Ezzel csak óvatosan!) Nemsokára profik lesztek benne, hiszen igazán ámulatba ejtő 3 perc áll előttetek, és biztosra veszem, hogy pár trükköt azonnal ki fogtok próbálni. Amire szükségetek lesz, csupa hétköznapi tárgy, mint lufi, olló, napszemüveg, kartondoboz és persze a telefonotok. Ami különösen jó hír, hogy a szelfizést is új köntösbe bújtathatjátok. Igazán vicces lesz. Nézzétek!

Nektek melyik tetszett a legjobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.