Egyéb kategória

Gondoltátok volna, hogy ilyet is tud a telefonotok?

Unjátok a szelfizgetést? Nem vagytok vele egyedül, nem is olyan menő már. Ellenben azok a fotóstrükkök, amiket most mutatok nektek, baromi klasszak, és biztos, hogy még sehol sem láttátok! Nem hisztek nekem? Figyeljetek!
vous - 2015.08.01.
Gondoltátok volna, hogy ilyet is tud a telefonotok?

Mivel olyan népszerűek az okostelefonok, pillanatok alatt kiismerheti őket az ember. Azonban sosem tudhatunk mindent. A  COOPH YouTube-csatornáján remek DIY-videót találtam arról, hogyan készíthetünk különleges képeket a telefonunkkal.

Tudtok például szemüveglencsén át lenyűgöző, kétszínű képeket készíteni? Vagy drón nélkül, pusztán a telefonotokkal légifelvételeket csinálni? (Ezzel csak óvatosan!) Nemsokára profik lesztek benne, hiszen igazán ámulatba ejtő 3 perc áll előttetek, és biztosra veszem, hogy pár trükköt azonnal ki fogtok próbálni. Amire szükségetek lesz, csupa hétköznapi tárgy, mint lufi, olló, napszemüveg, kartondoboz és persze a telefonotok. Ami különösen jó hír, hogy a szelfizést is új köntösbe bújtathatjátok. Igazán vicces lesz. Nézzétek!

Nektek melyik tetszett a legjobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.