Egyéb kategória

Életre kelt Disney-hercegek, akiktől a szavunk is eláll

Dagadó izmok, elbűvölő kisugárzás és amolyan bugyileszaggató tekintet. Ki más is lehetne, mint Herkules! Nem! Lehetne Aladdin is vagy Tarzan. "Oh!" "Ahh!" Ezeket fogjátok mondogatni pár pillanaton belül. Felkészülni! Vigyázz! Nyálcsorgatás!
vous - 2015.07.31.
Életre kelt Disney-hercegek, akiktől a szavunk is eláll

Egy Ausztráliában élő finn művész, Jirka Vaatainen – aki maga is igen sármos úriember – gondolt egyet és megálmodta a Disney-hercegnőket, mint élethű lányokat. Persze ne vessük a szemére, hogy először a lányokat festette meg, most gondolt ránk, csajokra is. A hercegnősorozat is lenyűgöző, de szerintem engem és titeket is jobban fognak érdekelni a Disney-herceges alkotásai. Ahogy nézitek a képeket képzeljétek el, amint az utcán szembejönnek veletek. Mit tennétek? 🙂

Herkules

Tarzan

Aladdin

John Smith

Hamupipőke hercege, „Prince Charming”

Ariel hercege, Eric

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.