Világ

Nászút hátulról – A világ leghíresebb szerelmespárja nem okozott csalódást

Két egymásba fonódó szerelmes kéz, ámulatba ejtő színek, gyönyörű ruhák és mesébe illő táj. Csupán ennyi látszik a mára már nagy népszerűségnek örvendő fotós képein, amit feleségével közösen készítenek. Ezúttal a mézesheteiket dokumentálták a Maldív-szigeteken. A nászúton készült képek amellett, hogy elvarázsoltak minket, kíváncsivá is tettek, hogy is néz ki a pár valójában, és hogyan készülnek ezek a gyönyörűségek. Utánajártunk! 
vous - 2015.07.29.
Nászút hátulról – A világ leghíresebb szerelmespárja nem okozott csalódást

Murad Osmann és felesége, Natalia szinte a véletlennek köszönhetik sikerüket. A fiatal fotós semmit nem szeretett jobban annál, mint a világot járni – akkor még csak – barátnőjével, és megörökíteni az utazások minden pillanatát. Egyik útjuk során az orosz lány türelmét elvesztve fogta meg párja kezét, és húzta tovább a következő látnivalóhoz. Murad ekkor örökítette meg a mára már ikonikus pózt, amit azóta is minden képükön viszontláthatunk.

A szuper beállítás természetesen a nászutuk során sem maradhatott el. Íme! 

Kíváncsiak voltunk, hogy is néz ki ezzel a tökéletes alakkal rendelkező fiatal feleség, és ki is bújik meg a kamera mögött. Nem is kellett sokáig keresnünk, a fotós Instagram-oldalán megtaláltuk őket, ezúttal végre szemből! 

Na és hogy hogy készülnek a képek? Hát így!

Minket megfogott: hihetetlen ötletes képek, gyönyörű színek, mesés helyek és cuki pár. Imádjuk! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.