Világ

Nászút hátulról – A világ leghíresebb szerelmespárja nem okozott csalódást

Két egymásba fonódó szerelmes kéz, ámulatba ejtő színek, gyönyörű ruhák és mesébe illő táj. Csupán ennyi látszik a mára már nagy népszerűségnek örvendő fotós képein, amit feleségével közösen készítenek. Ezúttal a mézesheteiket dokumentálták a Maldív-szigeteken. A nászúton készült képek amellett, hogy elvarázsoltak minket, kíváncsivá is tettek, hogy is néz ki a pár valójában, és hogyan készülnek ezek a gyönyörűségek. Utánajártunk! 
vous - 2015.07.29.
Nászút hátulról – A világ leghíresebb szerelmespárja nem okozott csalódást

Murad Osmann és felesége, Natalia szinte a véletlennek köszönhetik sikerüket. A fiatal fotós semmit nem szeretett jobban annál, mint a világot járni – akkor még csak – barátnőjével, és megörökíteni az utazások minden pillanatát. Egyik útjuk során az orosz lány türelmét elvesztve fogta meg párja kezét, és húzta tovább a következő látnivalóhoz. Murad ekkor örökítette meg a mára már ikonikus pózt, amit azóta is minden képükön viszontláthatunk.

A szuper beállítás természetesen a nászutuk során sem maradhatott el. Íme! 

Kíváncsiak voltunk, hogy is néz ki ezzel a tökéletes alakkal rendelkező fiatal feleség, és ki is bújik meg a kamera mögött. Nem is kellett sokáig keresnünk, a fotós Instagram-oldalán megtaláltuk őket, ezúttal végre szemből! 

Na és hogy hogy készülnek a képek? Hát így!

Minket megfogott: hihetetlen ötletes képek, gyönyörű színek, mesés helyek és cuki pár. Imádjuk! 

Ajánlott cikkek