Trend

Itt az új őrület – Így készül a tökéletes szemöldök

A szemöldök adja meg arcunk karakterét, befolyásolja a sminkünket, és egyből feltűnik, ha valami nincsen rendben vele. Most azok is fellélegezhetnek, akiknek elrontották a szemöldökét, és azok is, akik csak ki szeretnék pótolni az esetleges hézagokat. Talán a szemöldökdúsítás lesz a következő beautyőrület?
vous - 2015.07.25.
Itt az új őrület – Így készül a tökéletes szemöldök

A szempilla-hosszabbítás már nem is számít olyan „nagy dolognak”, mint mondjuk egy évvel ezelőtt. Mindenkinek van, mindenkinek szép hosszú és dús. A következő átalakításra szoruló rész a fejünkön pedig lehetne a szemöldökünk is, hiszen néhol elég érdekes arcok jönnek velünk szembe az utcán.

A szemöldökdúsítás hasonlóan működik, mint a szempilla-hosszabbítás. Szálanként, a bőrre egyáltalán nem káros ragasztóval teszik fel a műhajból készült aprócska „szőrszálakat”. Amellett, hogy dúsítani tudják vele a szemöldököt vagy pótolják a béna szemöldökszedés után maradt lyukakat, teljesen új formát is készíthetnek vele. Igazából mi döntjük el, mi a végső cél. Ami pedig szintén szuper, hogy már itthon is alkalmazzák ezt a módszert!

Ti kipróbálnátok?

Ajánlott cikkek