Trend

Itt az új őrület – Így készül a tökéletes szemöldök

A szemöldök adja meg arcunk karakterét, befolyásolja a sminkünket, és egyből feltűnik, ha valami nincsen rendben vele. Most azok is fellélegezhetnek, akiknek elrontották a szemöldökét, és azok is, akik csak ki szeretnék pótolni az esetleges hézagokat. Talán a szemöldökdúsítás lesz a következő beautyőrület?
vous - 2015.07.25.
Itt az új őrület – Így készül a tökéletes szemöldök

A szempilla-hosszabbítás már nem is számít olyan „nagy dolognak”, mint mondjuk egy évvel ezelőtt. Mindenkinek van, mindenkinek szép hosszú és dús. A következő átalakításra szoruló rész a fejünkön pedig lehetne a szemöldökünk is, hiszen néhol elég érdekes arcok jönnek velünk szembe az utcán.

A szemöldökdúsítás hasonlóan működik, mint a szempilla-hosszabbítás. Szálanként, a bőrre egyáltalán nem káros ragasztóval teszik fel a műhajból készült aprócska „szőrszálakat”. Amellett, hogy dúsítani tudják vele a szemöldököt vagy pótolják a béna szemöldökszedés után maradt lyukakat, teljesen új formát is készíthetnek vele. Igazából mi döntjük el, mi a végső cél. Ami pedig szintén szuper, hogy már itthon is alkalmazzák ezt a módszert!

Ti kipróbálnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.