Világ

Megérkezett a vihar, inkább maradjatok otthon!

A vihar megérkezett felénk, emiatt több vonat is késik, és már egyéb károkat is okoztak a heves szélfúvások.
vous - 2015.07.25.
Megérkezett a vihar, inkább maradjatok otthon!

Az MTI legfrissebb információi szerint a fővárosban a vihar miatt 25 helyszínre is riasztották a tűzoltókat, jellemzően fakidőlés miatt. A Múzeum körúton egy fa a villamos felsővezetékére dőlt, amit emelő segítségével távolítanak el a tűzoltók. Az V. és a X. kerületben is házak tetejéről fújta le a szél a cserepeket, illetve a Múzeum körúton kidőlt fa miatt a 47-es, a 48-as és a 49-es villamos helyett a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között pótlóbuszok járnak.

A vihar a tömegközlekedést is sújtja, a Budapest–Székesfehérvár–Gyékényes, Budapest–Hatvan–Miskolc és Budapest–Vác–Szob vonalon is jelentős késésekre kell számítani. 

Ha rám hallgattok, akkor jobban teszitek, ha otthon maradtok, és nem ma terveztek szabadtéri programot!

Ekkor még nem történt semmi

Már közelednek a felhők…

Végül leszakadt az ég! A következő képet egyik olvasónk, Kitti küldte

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.