Világ

Megérkezett a vihar, inkább maradjatok otthon!

A vihar megérkezett felénk, emiatt több vonat is késik, és már egyéb károkat is okoztak a heves szélfúvások.
vous - 2015.07.25.
Megérkezett a vihar, inkább maradjatok otthon!

Az MTI legfrissebb információi szerint a fővárosban a vihar miatt 25 helyszínre is riasztották a tűzoltókat, jellemzően fakidőlés miatt. A Múzeum körúton egy fa a villamos felsővezetékére dőlt, amit emelő segítségével távolítanak el a tűzoltók. Az V. és a X. kerületben is házak tetejéről fújta le a szél a cserepeket, illetve a Múzeum körúton kidőlt fa miatt a 47-es, a 48-as és a 49-es villamos helyett a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között pótlóbuszok járnak.

A vihar a tömegközlekedést is sújtja, a Budapest–Székesfehérvár–Gyékényes, Budapest–Hatvan–Miskolc és Budapest–Vác–Szob vonalon is jelentős késésekre kell számítani. 

Ha rám hallgattok, akkor jobban teszitek, ha otthon maradtok, és nem ma terveztek szabadtéri programot!

Ekkor még nem történt semmi

Már közelednek a felhők…

Végül leszakadt az ég! A következő képet egyik olvasónk, Kitti küldte

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.