Test

A VOUS-lányok vs. Barbie – Mellméretben hasonlítunk legjobban a plasztiklányra

Nemcsak a nyaka nem bírná el a szöszi fejét, de a belső szervei sem férnének el rendesen a testében. Így foglalható össze nagy vonalakban a közkedvelt játék baba kinézete – legalábbis ilyen lenne, ha igazi, élő lányról beszélnénk!

vous - 2015.07.24.
A VOUS-lányok vs. Barbie – Mellméretben hasonlítunk legjobban a plasztiklányra

Minden kislány imád Barbie-kkal játszani; fésülgetni az álomszép szőke haját, felöltöztetni az álomalakját. Nem csoda, hogy ezek után mindannyian ilyesmi külsőre vágyunk, aztán ráébredünk, hogy amit kívánunk, nem lehetséges, hogy a Jézuska csak Barbie-t tud hozni karácsonyra, tökéletes alakot nem! A szőke lány álomalakja ugyanis csak a játékok világában létezik – szerencsére!

Egy a jelen kor népbetegségével, az anorexiával foglalkozó tanulmány összehasonlította, milyen is a szőke álombaba külseje egy igazi, hús-vér lányéhoz képest. A megdöbbentő adatokon felbuzdulva megnéztük, mennyire is térnek el a centiben megadott Barbie-méretek a mi átlagos méreteinktől. Nézzétek csak!

Én fogjuk rá, hogy megőriztem a hidegvérem a kép láttán

Hú, hát a derekam messze van attól a bizonyos darázsderéktól… Meglepetés azért nem ért, eddig is tudtam, hogy nem vagyok Barbie-alkat.

Forrás:
VOUS

 

Eszter picit elégedetlen volt, mint általában minden nő

Hát, nem vagyok egy Barbie baba, a rózsaszínt imádom ugyan. Mellette tényleg túl rövid a lábam és hosszú a karom. A méreteimmel amúgy sosem volt bajom, de sok időbe telt, mire megbarátkoztam apu lábaival, anyu seprűereivel, meg a többi olyan „hibával”, amit én láttam, és mások nem. De egy ideje egyre szebbnek látom magam, és ez a lényeg.

Nina pedig kiakadt

Úristen! Inkább ne tegyetek be Barbie mellé. Ciciben közel vagyunk, ami fura, de a combom… na, azon – finoman szólva – van még mit javítani.

Meglepőek az eltérések, ugye? Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy egy ekkora fejet valóban nem bírna el egy ilyen vékony nyak. Ráadásul a keskeny derék miatt a belső szerveinek alig maradna hely. A csuklójáról nem is beszélve, amivel bizony a rózsaszín kis retiküljeit ugyan megemelni sem bírná. Elrettentő. Pedig mennyi kislány szeretne rá hasonlítani!

A már korábban említett tanulmányt olvasva nemcsak a szőke bálványbaba méretei elrettentőek, hanem az is, ami a mai kislányok fejében van. A tanulmányból kiderült, hogy:

  • 5-ből 4 kislány fél az elhízástól
  • A megvizsgáltak 42%-a azt kívánta, bárcsak vékonyabb lenne
  • A kislányok fele jobban érzi magát, ha diétázik
  • 10-ből 1 gyereknek étkezési zavarai vannak, mire eléri a középiskoláskort

Lányok, szeressétek magatokat, nem bennetek van a hiba.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.