Test

A VOUS-lányok vs. Barbie – Mellméretben hasonlítunk legjobban a plasztiklányra

Nemcsak a nyaka nem bírná el a szöszi fejét, de a belső szervei sem férnének el rendesen a testében. Így foglalható össze nagy vonalakban a közkedvelt játék baba kinézete – legalábbis ilyen lenne, ha igazi, élő lányról beszélnénk!

vous - 2015.07.24.
A VOUS-lányok vs. Barbie – Mellméretben hasonlítunk legjobban a plasztiklányra

Minden kislány imád Barbie-kkal játszani; fésülgetni az álomszép szőke haját, felöltöztetni az álomalakját. Nem csoda, hogy ezek után mindannyian ilyesmi külsőre vágyunk, aztán ráébredünk, hogy amit kívánunk, nem lehetséges, hogy a Jézuska csak Barbie-t tud hozni karácsonyra, tökéletes alakot nem! A szőke lány álomalakja ugyanis csak a játékok világában létezik – szerencsére!

Egy a jelen kor népbetegségével, az anorexiával foglalkozó tanulmány összehasonlította, milyen is a szőke álombaba külseje egy igazi, hús-vér lányéhoz képest. A megdöbbentő adatokon felbuzdulva megnéztük, mennyire is térnek el a centiben megadott Barbie-méretek a mi átlagos méreteinktől. Nézzétek csak!

Én fogjuk rá, hogy megőriztem a hidegvérem a kép láttán

Hú, hát a derekam messze van attól a bizonyos darázsderéktól… Meglepetés azért nem ért, eddig is tudtam, hogy nem vagyok Barbie-alkat.

Forrás:
VOUS

 

Eszter picit elégedetlen volt, mint általában minden nő

Hát, nem vagyok egy Barbie baba, a rózsaszínt imádom ugyan. Mellette tényleg túl rövid a lábam és hosszú a karom. A méreteimmel amúgy sosem volt bajom, de sok időbe telt, mire megbarátkoztam apu lábaival, anyu seprűereivel, meg a többi olyan „hibával”, amit én láttam, és mások nem. De egy ideje egyre szebbnek látom magam, és ez a lényeg.

Nina pedig kiakadt

Úristen! Inkább ne tegyetek be Barbie mellé. Ciciben közel vagyunk, ami fura, de a combom… na, azon – finoman szólva – van még mit javítani.

Meglepőek az eltérések, ugye? Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy egy ekkora fejet valóban nem bírna el egy ilyen vékony nyak. Ráadásul a keskeny derék miatt a belső szerveinek alig maradna hely. A csuklójáról nem is beszélve, amivel bizony a rózsaszín kis retiküljeit ugyan megemelni sem bírná. Elrettentő. Pedig mennyi kislány szeretne rá hasonlítani!

A már korábban említett tanulmányt olvasva nemcsak a szőke bálványbaba méretei elrettentőek, hanem az is, ami a mai kislányok fejében van. A tanulmányból kiderült, hogy:

  • 5-ből 4 kislány fél az elhízástól
  • A megvizsgáltak 42%-a azt kívánta, bárcsak vékonyabb lenne
  • A kislányok fele jobban érzi magát, ha diétázik
  • 10-ből 1 gyereknek étkezési zavarai vannak, mire eléri a középiskoláskort

Lányok, szeressétek magatokat, nem bennetek van a hiba.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.