Világ

Popslágerek, amelyeket az ultrajó feldolgozás miatt is érdemes volt megírni

Van, amikor egy-egy feldolgozás után derül ki, hogy a popslágerek nem is olyan rossz zenék. Olyan dalok után kutattam, amelyek feldolgozása egyszerűen bámulatos lett. Sőt, megkockáztatom azt a kijelentést is, hogy jobban tetszenek, mint az eredeti verzió. Lássuk!
vous - 2015.07.24.
Popslágerek, amelyeket az ultrajó feldolgozás miatt is érdemes volt megírni

Britney Spears: Baby One More Time…

Már szinte írás közben is hallom a fülemben a zene ritmusát, és akarva-akaratlanul is énekelni kezdem. Na de a következő feldolgozásban még jobban bejön.

Beyoncé: Crazy In Love

Beyoncé a pop királynője, kész, ez tény, nem ismerünk nála jobbat. Nem is csoda, hogy napról napra egyre több videót töltenek fel a világhálóra, amiben az ő zenéit dolgozzák fel. Sofia Karlberggel pedig pont ez történt. Ugyanolyan hétköznapi ember volt, mint ti. Egészen addig, amíg fel nem dolgozta Beyoncé egyik slágerét, a Crazy In Love-ot. A feldolgozást felkapták, majd A szürke ötven árnyalata film egyik filmzenéjének is választották. Így kell ezt csinálni!

Michael Jackson: The Way You Make Me Feel

A következő feldolgozás a személyes kedvencem a három közül. Bár hazánkban nem sokat lehet hallani a beatboxról, de külföldön mégis nagyon elterjedt, és nemcsak a fiúk, hanem a lányok körében is. Nézzétek csak!

Ajánlott cikkek