Test

Kiderült, milyen is a tökéletes mellforma az átlagemberek számára

A mell kérdés mára már olyan, mint az egyenes haj, göndör haj páros: akinek kicsi van, nagyot szeretne, akinek meg túl nagy van, az a pici után sóvárog. Igen ám, de a méretek mellett kényes kérdés lehet a formája is. Azonban egy kutatásnak hála megvan, milyen is az a bizonyos „tökéletes” mell!

vous - 2015.07.24.
Kiderült, milyen is a tökéletes mellforma az átlagemberek számára

Egy brit kutatócsoport kiderítette, milyen az a formájú mell, amiről nők és férfiak egyaránt álmodoznak, természetesen más-más okokból. Az ötlet mögött ezúttal nem a női hiúság áll: a kutatás eredménye a mellrák utáni helyreállító műtétekhez szükséges. E célból képeket mutatva kérdeztek ki több mint 1300 embert, köztük nőket, férfiakat és plasztikai sebészeket.

Az eredmény egybehangzó és talán picit meglepő is volt, ugyanis a választott forma meg sem közelíti a reklámokból, filmekből látott nagy, tökéletesnek hitt ciciket. Kattintsatok, és nézzétek meg!

Fő a természetesség! 

Most, hogy már tudjátok, milyen a kifogástalan forma, azt se felejtsétek el, hogy nem egészséges állandóan melltartót viselni! Hogy miért? Ide kattintva megtudhatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!