Test

Kiderült, milyen is a tökéletes mellforma az átlagemberek számára

A mell kérdés mára már olyan, mint az egyenes haj, göndör haj páros: akinek kicsi van, nagyot szeretne, akinek meg túl nagy van, az a pici után sóvárog. Igen ám, de a méretek mellett kényes kérdés lehet a formája is. Azonban egy kutatásnak hála megvan, milyen is az a bizonyos „tökéletes” mell!

vous - 2015.07.24.
Kiderült, milyen is a tökéletes mellforma az átlagemberek számára

Egy brit kutatócsoport kiderítette, milyen az a formájú mell, amiről nők és férfiak egyaránt álmodoznak, természetesen más-más okokból. Az ötlet mögött ezúttal nem a női hiúság áll: a kutatás eredménye a mellrák utáni helyreállító műtétekhez szükséges. E célból képeket mutatva kérdeztek ki több mint 1300 embert, köztük nőket, férfiakat és plasztikai sebészeket.

Az eredmény egybehangzó és talán picit meglepő is volt, ugyanis a választott forma meg sem közelíti a reklámokból, filmekből látott nagy, tökéletesnek hitt ciciket. Kattintsatok, és nézzétek meg!

Fő a természetesség! 

Most, hogy már tudjátok, milyen a kifogástalan forma, azt se felejtsétek el, hogy nem egészséges állandóan melltartót viselni! Hogy miért? Ide kattintva megtudhatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: