Test

Tényleg többet szeretkeztek nyáron?

Ó, még egy tündért láttam! – olvasom egy fiúismerősöm üzenetét a chatablakban. És kisvártatva lát egyet megint. Lengébben öltözött tündérek ezek, és a fiúk bizony egyáltalán nem bánják. Talán van némi valóságalapja a Durex kutatásának, miszerint többet szeretkezünk a nyáron.
vous - 2015.07.24.
Tényleg többet szeretkeztek nyáron?

Egészen egyszerű okai vannak annak, hogy a hormonok ilyenkor igencsak virgoncak bennünk, és még mi magunk is sokkal szexibbnek érezzük magunkat:

  • A napfény megdobja a boldogsághormonszintünket
  • Nyári szabadság, magunk mögött hagyott stresszes hétköznapok
  • Nyári romantikus filmek és slágerek
  • Szabadtéri bulik, fesztiválok
  • Lengébb öltözet, pőre bőr
  • Izzadtság, mert tudjuk, hogy a szag számít

Az óvszergyártó kutatásából kiderült, hogy a megkérdezettek nagy része tényleg jobban kívánja az összebújást, mint máskor, arról azonban nem szólnak, hogy ez hol történik meg, de gyanítom, hogy sokan nem jutnak el az ágyig. Az sem véletlen, hogy ilyenkor könyebben csábulunk a félrelépésre, a britek 47 százaléka válaszolta azt, hogy új kalandot keres, csak az 5 százalékuk tervezett a párjával pajzánkodni. Hogy ez fantázia szintjén történik-e, azt nem tudom.

Mindenesetre nyíljatok ki, mint a virágok, és pajzánkodjatok kedvetekre! Csak azért legyetek óvatosak, nehogy lebukjatok egy közterület-felügyelő előtt!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.