Világ

„Élek, s fogok is még nagyon sokáig” – Rékasi Károly üzent rajongóinak!

A Barátok közt rajongói három hete aggódnak Rékasi Károlyért, aki motorbalesetet szenvedett, de úgy tűnik, jobban van. Minderről ő maga számolt be.
vous - 2015.07.20.
„Élek, s fogok is még nagyon sokáig” – Rékasi Károly üzent rajongóinak!

Ahogy arról korábban írtunk, a Barátok közt Zsoltijának három héttel ezelőtt súlyos motorbalesete volt. Állapotáról napokig csak aggasztó hírek jöttek, hiszen comb- és medencecsonttörés mellett fejsérülést is szenvedett.

A színész úgy tűnik, jobban van, Facebook-oldalán ezt üzente rajongóinak:

Kedves Mindenki!
– már aki elolvassa… –
Volt egy csúnya balesetem, de – talán nem véletlenül – életben maradtam.
Ehhez sok-sok törődést kaptam a Honvéd Kórházban, amit nem tudok elégszer megköszönni.
Combcsont, medence végtagcsonkok, ugrócsont törése és sok egyéb zúzódás ellenére, köszönettel aggódó családomnak, akik rengeteg időt töltöttek velem, barátomnak, aki mindent félretett azért, hogy segíthessen nekem, s a Ti aggodalmatoknak,
ÉLEK!
S fogok is, még nagyon sokáig.
Közben persze igyekszem rájönni arra, hogy miért is kaptam ezt az üzenetet…
Mindenkinek szép nyarat, jó pihenést kívánok, s találkozzunk ősszel a József Attila Színházban és maradjunk továbbra is Barátok közt!
Üdvözlettel:
Rékasi Károly
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.