Világ

Ebben a házban nem kell aggódnotok a szomszédok miatt

Bárcsak olyan házban élhetnénk, ahol nem lennének mellettünk kényes szomszédok. Meg is érkezett! 
vous - 2015.07.19.
Ebben a házban nem kell aggódnotok a szomszédok miatt

Mindenkinek ismerős az a helyzet, amikor otthon tartotok egy bulit, de szolidan kell hallgatnotok a zenét, mert a szomszéd átjön. Vagy ne adj’ isten, ha nem olyan jó a viszony, akkor még fel is jelent. Akik panelban laknak, talán még ismerősebb a szitu. De gondolnátok, hogy van olyan ház, ahol nem kell aggódnotok a szomszédok miatt? Mivel nincsenek. Milyen király, nem? Ha akarom, akár hajnali 2-kor is énekelhetem (üvölthetem) a legújabb Kis Grófo-slágert a teraszomon. Ez mind szép és jó, de bizonyosan borsos árat is kell fizetni érte. Ráadásul úgy tűnik, elég messze is van mindentől, úgyhogy egy jó kocsi tele tankkal sem árt a lakóinak.

Az OPA Works nevű cég egy olyan villát hozott létre, ami konkrétan egy sziklába van beágyazva, szemmel láthatóan távol mindenféle város zajától. De a luxus dolgok sem maradhatnak el, mint például az úszómedence és az átlátszó tető. 
Nézzétek meg a saját szemetekkel!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.