Intim

5 dolog, amit a mai nő akar egy férfitől

Rég elmúlt az az idő, amikor a nők egyetlen életcélja a családalapítás és a házasságkötés volt. Kedves férfiak, lépjünk túl ezen. Mostanában, ahogy kezdünk kibontakozni, nem várunk el semmivel sem többet a férfiaktól, mint eddig. Csak határozottabbak lettünk és tudjuk, mit akarunk. És merjük is akarni azt a valamit!
vous - 2015.07.17.
5 dolog, amit a mai nő akar egy férfitől

Olvastam egy cikket, hogy mit is akar egy felnőtt nő egy férfitől. Sok dologgal egyetértettem, de volt, amit hiányoltam. Az én világomban, az én életemben ezekre van szükségem egy pasitól így kislányosan, húszévesen.

Legyen magabiztos

Bár a férfiak hajlamosak a magabiztosságot a nagyképűséggel összekeverni, tisztázzunk pár dolgot. Nem attól fog valaki magabiztosnak tűnni, hogy drága autója vagy órája van. De főleg nem attól, hogy ezekkel még fel is vág. Ne hencegj, kedvesem, az az én dolgom! 
Az megint más, ha tudja, mit akar. Határozott. Mert ugyan már, kinek kéne egy olyan pasi, aki csak és kizárólag az asszonyt húzza le minden szempontból és vámpírként szívja ki szerencsétlenből az utolsó leheletnyi energiát? Bocsi, nekem ennél több kell. Az, amikor életbe lép a klasszikus adok-kapok és kiegészítjük egymást. Amikor ketten vagyunk egyek.

Fogadjon el


Tiszteljen, becsüljön, legyek én a legértékesebb drágaköve és hagyjon ragyogni maga mellett. Szeresse azt, aki vagyok és hallgasson meg. Hallja meg, ha valami nem jó és segítsen megoldást találni, ha valami nem működik. Tudjon változtatni.

Szeresse az életet

Mert nekem kell a pörgés, a nyüzsi, a buli, a jó kedv, a vihogás a semmin és a hülyéskedés. Legyen benne partner. Szeresse, hogy ez vagyok én. Önzetlenül. És nem azért, hogy később a fejemhez vágja. Ugye, nem csak nekem ismerős a “bezzeg én elmentem érted hajnalban a buli után, blabla…” Kérlek, ne vágd a fejemhez, hogy mit tettél meg értem. Beszéljünk inkább arról, hogy mit nem.

Ilyen ez a feminizmus

Tisztességesen belém nevelték, hogy mi a dolgom nőként és mi nem az. Jobban belegondolva inkább csak azt, hogy mi nem az. De ha én elkezdem a barátomnak magyarázni, hogy a világ nem jó és minden a nők nyakába szakad és amúgy is, nincs olyan, hogy “ez női munka”, akkor legalább hallgasson végig. És ne kezdje megmagyarázni, hogy régen (kb. hatmillió évvel ezelőtt) is a nők főztek és a férfiak vadásztak. Igen, drágám, jól mondtad: régen.

Nekem az egész kell

Sajnos nem érem be egy negyeddel, de még egy féllel sem. Nem elég a kisujja, ha enyém lehet az egész karja. Amikor velem van, legyen velem. És ne mással foglalkozzon. Legyen teljesen az enyém. Pont úgy, ahogy én is teljesen az övé vagyok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.