Intim

Lefeküdtem a kollégámmal, de ő csak szeretőként tekint rám…

Márkkal egy céges buliban kezdtünk el kavarni, tudtam, hogy barátnője van, de nem tudtam nemet mondani. Meguntam a szerető szerepét, a barátnője akarok lenni.
vous - 2023.03.26.
Lefeküdtem a kollégámmal, de ő csak szeretőként tekint rám…

Amikor gyakornokként beestem abba az irodába, ahol ma is dolgozom, nem is sejtettem, hogy felfordul majd az életem. Közepesen unalmas gyakornoki munkára számítottam egy nagy cégnél, és csak abban reménykedtem, hogy a pénzkeresés mellett lesz még benne valami plusz is, mondjuk tanulhatok majd valami újat, vagy használhatom az egyetemen tanultakat.

Meglepett, hogy az unalmas iroda helyett, amire számítottam, egy elég fiatalos közösséget találtam, ahova én is hamarosan beilleszkedtem, annak ellenére, hogy tapasztalataim szerint a gyakornok mindig kívül szorulnak a munkahelyi a közösségben. Egy másik gyakornok szinte azonnal el is kezdett nyomulni, hagytam is magam valamennyire, de inkább csak azért mert szórakoztatott, nem azért mert komoly szándékaim voltak. Azonban akadt más a cégnél, aki felkeltette az érdeklődésemet.

Márk teljesen más területen dolgozott mint én, de egy céges bulin mégis egymásba akadtunk.

Szinte teljesen egymásra kattantunk, az említett gyakornok kollégát Márk azonnal le is koptatta, nem túl kedvesen. Innentől kezdve minden nap egymást kerestük az irodában, találkozgatni kezdtünk és nagyon jól éreztük magunkat.

Igen, végig tudtam, hogy van barátnője, sokan a munkahelyünkön is ismerik a lányt. Tudom, hogy morálisan nem helyes olyan pasival kavarni, aki hosszú évek óta kapcsolatban van, de eszembe sem jutott volna, ha Márk nem hajt rám gőzerővel abban a buliban. Ebből messziről látszott, hogy nincs minden rendben közte és a barátnője között, évek ide vagy oda. Csak jóval később tudtam meg, hogy régóta óta nem volt köztük semmilyen fizikai kapcsolat, csak együtt éltek, mint két testvér.

A fenti okokból nem akartuk nagy dobra verni az irodában, hogy találkozgatunk, így mondhatni titkolóztunk, de elég nehezen ment, hiszen a kollégák sem a falvédőről jöttek le, pontosan tudták, hogy a mindennapos konyhai beszélgetéseink csak egyet jelenthetnek.

A karácsonyi céges bulin az egymás után legurított pezsgők megtették a hatásukat. Iszonyatosan beindultunk mindketten, egy hotelszobában kötöttünk ki, hagytam, hogy sodorjanak az események. Nem sok pasival volt még dolgom, de életem orgazmusát éltem át Márknak köszönhetően. Egymás karjaiban aludtunk el, de mire felébredtem, csak egy üzenet fogadott a telefonomon: „Imádtam az estét, alig várom, hogy újra lássalak…”

Forrás: Canva

Másnap reggel, amikor találkoztunk az irodában, Márk úgy viselkedett, mintha nem történt volna semmi éjszaka. Kedves volt, flörtöltünk továbbra is, de éreztem rajta, hogy neki ez csak egy szex volt, semmi több. Megfogalmazódott bennem a kérdés: akkor én már örökre szerető leszek? Nem akarnék rendes kapcsolatban élni Márkkal, ha az ő jelenlegi kapcsolatának gyakorlatilag vége? Bevallom, nem kellett hosszas önvizsgálatot tartanom, ahhoz, hogy megfogalmazzam, mit szeretnék.

Azzal a felismeréssel együtt, hogy már nem elégszem meg azzal, hogy jól szórakozhatok Márk társaságában, kicsit dühös is lettem, és az érzés egyre jobban nőtt bennem. Miért hagytam magam ennyi ideig ebben a helyzetben? Azonnal elő is álltam Márk felé, hogy amennyiben teljesen üres már a  kapcsolata, vessen is véget neki, hiszen ez az egyetlen tisztességes megoldás mindenki számára.

Márk persze tétovázott. Ha egy fenékkel két lovat is megülhet, minek kellene neki a konfliktus? Én pedig ha már idáig eljutottam, nem fordulhattam vissza. Attól még hogy ő a kényelmet akarja választani egy kihűlt kapcsolatban, én nem dobhatom el a büszkeségemet.

Eldöntöttem, ha bele is pusztulok, addig nem találkozom vele az irodán kívül, amíg el nem hagyja a barátnőjét. Pedig annyira kívánom…

Vajon megteszi értem, vagy ez csak egy fellángolás volt a részéről?

Sári

Ajánlott cikkek