Világ

Liptai Claudiát újra eltalálta Ámor nyila – Így nyilatkozik a szerelemről

Itt a nyár, mindenhonnan sugárzik a szerelem, mondhatni szerelem van a levegőben. Nincs ez másképp a sztárvilágban sem, hiszen Liptai Claudiát újra eltalálta Ámor nyila.
vous - 2015.07.17.
Liptai Claudiát újra eltalálta Ámor nyila – Így nyilatkozik a szerelemről

Bár Claudia nagyon védi a magánéletét, az új kapcsolatot mindkét fél elismerte és felvállalta. Az új szerelem egy háromgyerekes családapa, Pintér Ádám, aki egy cukrászda tulajdonosa. Claudia magánéletéről általában a “barátai” nyilatkoznak inkább, de azért néhányszor ő is megszólalt: íme, legszerelmesebb, legintimebb mondatai, amitől még romantikusabb lesz a mai nap.

Amikor épp nem volt senkije

.

Bizonyos mértékig szeretek kiszolgáltatott lenni. Alávetni
magamat. Elfogadni egy erősebb egyéniséget. Egy férfit, akit ha jól
szeretek, felszabadíthatom benne egyaránt az állatot és az Istent.

Egy férfi esetében az agya, intelligenciája sokkal vonzóbb tud lenni,
mint a külseje. Az esze, a fellépése, a stílusa megszépít minden férfit.

Annak a híve vagyok, hogy először megismerkedem valakivel egy baráti társaságban, és ha úgy alakul, akkor el lehet engem hívni randira.

Csak azoknak mutatom meg az igazi arcomat, akik közel kerülnek hozzám.

Amikor szerelmes volt: Daróczi Dávidról

Az Indiana Jones második részében vannak a Sankara kövek, akkor világítanak bennük a gyémántok, amikor egymás mellett vannak. Mi ilyenek vagyunk együtt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.