Trend

Johnny Depp lányának szexi durcázása már túl sok a mai felnőtteknek?

Ki ne vágyna arra, hogy 16 évesen egy Chanel-reklámban szerepeljen?! Szerintem mindenki. Bár Johnny Depp tinilánya most megosztotta a véleményeket, hiszen korához képest elég szexi arckifejezésekkel sokkol az alig 10 másodperces videóban.
vous - 2015.07.17.
Johnny Depp lányának szexi durcázása már túl sok a mai felnőtteknek?

A rajongók szerint egyáltalán nem helyes, hogy egy ennyire fiatal lány ilyen szexis reklámot vállaljon. Az meg főleg nem helyes, hogy ezt a szülei hagyják is. Lily-Rose Depp még csak 16 éves, mégis elég hamar egy Chanel-reklámban találta magát. Karl Lagerfeld szemüvegkollekciójának arcaként készült vele egy kisfilm, amiben szexisen duzzog a kamerának. A Chanel szerint Lily-Rose kislányos, Lagerfeld szerint pedig egyenesen ellenállhatatlan.

Karl Lagerfeld szerint Lily-Rose egyszerűen elbűvölő, és az új generáció igazi csillagaként ragyog. Mindenesetre úgy néz ki, a tini folytatja édesanyja, Vanessa Paradis hagyományát, aki korábban szintén szerepelt a Chanel egy reklámjában.

Az esetről nyilatkozott dr. Michelle Elliott gyermekpszichológus is. Szerinte a 16 évesek sem mentálisan, sem érzelmileg nincsenek felkészülve a modellkedés lehetséges következményeire. Hozzátette: ő biztosan nem engedné a lányát modellkedni ennyi idősen.

Nem hiszem, hogy ebben a korban a gyerekek elbírnak ekkora nyomást. A kutatások is azt bizonyítják, hogy a 16 évesek, akik azt hiszik, már felnőttek, sem tudják kezelni ezeket a helyzeteket. A modellkedés hatásait mindenki ismeri és tudjuk, hogy nem mindig pozitívak.

Lily-Rose Depp a Chanel-reklámban

Szerintem egyáltalán nincs semmi kivetnivaló ebben a videóban. És szerintetek?

Vanessa Paradis a Chanel-reklámban

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.