Trend

Johnny Depp lányának szexi durcázása már túl sok a mai felnőtteknek?

Ki ne vágyna arra, hogy 16 évesen egy Chanel-reklámban szerepeljen?! Szerintem mindenki. Bár Johnny Depp tinilánya most megosztotta a véleményeket, hiszen korához képest elég szexi arckifejezésekkel sokkol az alig 10 másodperces videóban.
vous - 2015.07.17.
Johnny Depp lányának szexi durcázása már túl sok a mai felnőtteknek?

A rajongók szerint egyáltalán nem helyes, hogy egy ennyire fiatal lány ilyen szexis reklámot vállaljon. Az meg főleg nem helyes, hogy ezt a szülei hagyják is. Lily-Rose Depp még csak 16 éves, mégis elég hamar egy Chanel-reklámban találta magát. Karl Lagerfeld szemüvegkollekciójának arcaként készült vele egy kisfilm, amiben szexisen duzzog a kamerának. A Chanel szerint Lily-Rose kislányos, Lagerfeld szerint pedig egyenesen ellenállhatatlan.

Karl Lagerfeld szerint Lily-Rose egyszerűen elbűvölő, és az új generáció igazi csillagaként ragyog. Mindenesetre úgy néz ki, a tini folytatja édesanyja, Vanessa Paradis hagyományát, aki korábban szintén szerepelt a Chanel egy reklámjában.

Az esetről nyilatkozott dr. Michelle Elliott gyermekpszichológus is. Szerinte a 16 évesek sem mentálisan, sem érzelmileg nincsenek felkészülve a modellkedés lehetséges következményeire. Hozzátette: ő biztosan nem engedné a lányát modellkedni ennyi idősen.

Nem hiszem, hogy ebben a korban a gyerekek elbírnak ekkora nyomást. A kutatások is azt bizonyítják, hogy a 16 évesek, akik azt hiszik, már felnőttek, sem tudják kezelni ezeket a helyzeteket. A modellkedés hatásait mindenki ismeri és tudjuk, hogy nem mindig pozitívak.

Lily-Rose Depp a Chanel-reklámban

Szerintem egyáltalán nincs semmi kivetnivaló ebben a videóban. És szerintetek?

Vanessa Paradis a Chanel-reklámban

Ajánlott cikkek