Trend

3 testrész, ahova soha, de soha ne ragasszatok arany- és ezüsttetoválást

Aranytetkó itt, ezüsttetkó ott. Hatalmas divat, és legszívesebben beborítanánk vele az egész testünket, de állj! Nem mindegy, hová "borul" az a tetkó!
vous - 2015.07.17.
3 testrész, ahova soha, de soha ne ragasszatok arany- és ezüsttetoválást

Így, a nyár kellős közepén mindenki arany-, ezüstlázban ég, pakolgatjuk ide-oda, mindenhova. Bár hallottam olyat is, hogy valaki cikinek tartja. Nos, ez egyáltalán nem ciki. Ciki a szilikonpánt, a körömcipő harisnyával és… Na jó, értitek, ugye? Az aranytetkó igenis menő, persze tényleg csak akkor, ha szépen, a megfelelő helyre van feltéve. Összeszedtem pár testrészt, ahol viszont borzasztó látvány.

Boka és felkar

Vissza a ’90-es évekbe! Bár jön vissza az a korszak, a boka- és a felkartetkókat azóta sem tudjuk megbocsátani. Így az arany-, ezüsttetkók sem túl előnyösek ezeken a testrészeken.

Nyak

Mind közül talán ez a legrosszabb. Nyakláncnak? Mégis minek? Annyi gyönyörű bizsu közül választhattok, amik igazán klassz kiegészítők lehetnek, ne ragasszatok helyette tetkót.

Két ujj közé

Ó, ne! Amellett, hogy borzalmasan néz ki, hamar le is kopik. Ezt tényleg felejtsétek el.

Ha sikerült kiválasztani a jó helyet (mondjuk csuklóra karkötőnek), ügyeljetek arra is, hogy sokáig szép maradjon. Ezt a legegyszerűbben úgy érhetitek el, ha jó alaposan letisztítjátok a bőrötöket a felhelyezés előtt. Fertőtlenítsétek és zsírtalanítsátok, aztán jöhetnek a tetkók!

Ha tutira akartok menni, akkor lessétek el Takács Nórától, hogyan is lesztek igazán menők.

Ajánlott cikkek