Világ

Így mentette meg egy tinilány életét a szelfibot

Még mindig ellenszenvvel viseltettek a szelfibot műfaja iránt? Megértelek titeket, szerintem is nagyon furcsán néz ki kívülről, mikor valaki ezzel az eszközzel fotózza magát, de most kiderült, nemcsak fényképezésre jó, hanem életmentő is lehet. Hoppá!
vous - 2015.07.13.
Így mentette meg egy tinilány életét a szelfibot

Hátborzongató élményben volt része egy 16 éves amerikai lánynak és édesapjának, akiket egy örvény majdnem elnyelt a tengerben. A páros pedig állítja, csak azért nem következett be a szerencsétlenség, mert volt náluk egy szelfibot, ami megmentette az életüket. A lány arról számolt be, hogy mikor strandolni mentek az édesapjával, beljebb úsztak, mint kellett volna, ahol elkapta őket a forgó víztömeg. Ezen a ponton pedig az egyetlen dolog, amit tenni tudtak, hogy mindketten belekapaszkodtak a szelfibotba. Így közös erővel sikerült a víz felszínén maradniuk addig, míg megérkezett a segítség. 

Ráadásul ha már szelfibotról van szó, természetesen a rászerelt kamera végig felvette az eseményeket, a videót pedig a lány az interneten is megosztotta: 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.