Világ

Így mentette meg egy tinilány életét a szelfibot

Még mindig ellenszenvvel viseltettek a szelfibot műfaja iránt? Megértelek titeket, szerintem is nagyon furcsán néz ki kívülről, mikor valaki ezzel az eszközzel fotózza magát, de most kiderült, nemcsak fényképezésre jó, hanem életmentő is lehet. Hoppá!
vous - 2015.07.13.
Így mentette meg egy tinilány életét a szelfibot

Hátborzongató élményben volt része egy 16 éves amerikai lánynak és édesapjának, akiket egy örvény majdnem elnyelt a tengerben. A páros pedig állítja, csak azért nem következett be a szerencsétlenség, mert volt náluk egy szelfibot, ami megmentette az életüket. A lány arról számolt be, hogy mikor strandolni mentek az édesapjával, beljebb úsztak, mint kellett volna, ahol elkapta őket a forgó víztömeg. Ezen a ponton pedig az egyetlen dolog, amit tenni tudtak, hogy mindketten belekapaszkodtak a szelfibotba. Így közös erővel sikerült a víz felszínén maradniuk addig, míg megérkezett a segítség. 

Ráadásul ha már szelfibotról van szó, természetesen a rászerelt kamera végig felvette az eseményeket, a videót pedig a lány az interneten is megosztotta: 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.