Világ

Szőke versenyzőt koronáztak Amerika legszebb nőjévé

Ha elsőre egy szépségkirálynőre gondolunk, valószínűleg rögtön egy barna hajú lány ugrik be. Legalábbis itthon biztosan, hiszen ritkán láttunk még eddig szőke versenyzőt, hát még királynőt. Amerikában most mégis megesett, hogy szőke lány vihette haza a koronát.
vous - 2015.07.13.
Szőke versenyzőt koronáztak Amerika legszebb nőjévé

Az okát nem tudjuk, de valóban ritkán látni világos hajú lányt szépségkirálynő szerepben. Habár a jelentkezők közt mindig akad egy-kettő, a győzelemig sosem jutnak el. Hát még a vörös hajú lányok! Itthon aligha jut eszünkbe ilyen hajszínnel jelentkező versenyző. Azonban az amerikai mezőnyben akadt ilyen hajú lány is.

S hogy mi lett a végeredmény? Meglepő, de a szőke hajú Miss Oklahomából pillanatok alatt Miss USA lett! 

Néhány tudnivaló a szőke nyertesről:

  • a Bostoni Egyetemen szerzett egészségügyi diplomát
  • Személyi edzőként is dolgozott már
  • Több reklámfilmben is szerepelt
  • Részt vett a 2015-ös New York Fashion Weeken mint modell

Nézzétek meg ti is a győzelem pillanatát!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.