Világ

Megvan a világ legjobb hotelje – Mi imádjuk!

Hiába mondjuk, hogy "nekem a Balaton a Riviéra", azért bizony néha külföldön is jólesik eltölteni pár napot. Főleg, ha ezt a világ legjobb hoteljében tehetjük. A minap Nyugat-India egyik hotelét választották a legjobbnak. Mutatjuk!
vous - 2015.07.13.
Megvan a világ legjobb hotelje – Mi imádjuk!

Újonnan koronáztak meg egy indiai hotelt a „világ legjobb hotelje” címmel, és úgy tűnik, jogosan. Az 50 hektárnyi területen pazar kilátás a romantikus szökőkutakra, mesébe illő tavakra. Kétszer 9 premier szoba közül választhatnak a pihenni vágyók, amelyek a hotel két oldalán helyezkednek el. Az egyik szárnyon akár privát medence is járhat a luxusszobákhoz, a másik szárnyon pedig medence helyett zöldebbnél zöldebb kertekben pihenhetnek a turisták. S hogy mennyi az annyi? Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki egy olyan szobában töltené az éjszakát, amelyhez medence is jár – több mint 2 millió forintba is kerülhet éjszakánként egy ilyen kikapcsolódás. 

De beszéljenek inkább a képek, íme, az Oberoi Udaivilas Hotel!

Ha nem ragaszkodik az ember a number one-hoz, akkor bizony vannak közelebbi helyek is, amelyek kiemelkedő helyen végeztek. A második legjobb hotelnek választották az olasz Hotel Castello di Casolét és harmadikként szerepel a listán egy írországi szálloda, az Ashford Castle. 

Ajánlott cikkek