Világ

Megvan a világ legjobb hotelje – Mi imádjuk!

Hiába mondjuk, hogy "nekem a Balaton a Riviéra", azért bizony néha külföldön is jólesik eltölteni pár napot. Főleg, ha ezt a világ legjobb hoteljében tehetjük. A minap Nyugat-India egyik hotelét választották a legjobbnak. Mutatjuk!
vous - 2015.07.13.
Megvan a világ legjobb hotelje – Mi imádjuk!

Újonnan koronáztak meg egy indiai hotelt a “világ legjobb hotelje” címmel, és úgy tűnik, jogosan. Az 50 hektárnyi területen pazar kilátás a romantikus szökőkutakra, mesébe illő tavakra. Kétszer 9 premier szoba közül választhatnak a pihenni vágyók, amelyek a hotel két oldalán helyezkednek el. Az egyik szárnyon akár privát medence is járhat a luxusszobákhoz, a másik szárnyon pedig medence helyett zöldebbnél zöldebb kertekben pihenhetnek a turisták. S hogy mennyi az annyi? Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki egy olyan szobában töltené az éjszakát, amelyhez medence is jár – több mint 2 millió forintba is kerülhet éjszakánként egy ilyen kikapcsolódás. 

De beszéljenek inkább a képek, íme, az Oberoi Udaivilas Hotel!

Ha nem ragaszkodik az ember a number one-hoz, akkor bizony vannak közelebbi helyek is, amelyek kiemelkedő helyen végeztek. A második legjobb hotelnek választották az olasz Hotel Castello di Casolét és harmadikként szerepel a listán egy írországi szálloda, az Ashford Castle. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.