Otthon

Most készítsetek jégkását hétvégére!

A jégkása vagy fagyi? A döntés nem egyszerű, hiszen mindkettő hűsítő és finom. De milyen jó az, amikor nem kell dönteni, hanem úgy hozza az élet, hogy egy jégkásakészítő-gépet varázsol a szerkesztőség épületébe.
vous - 2015.07.10.
Most készítsetek jégkását hétvégére!

Igazi őrület lett úrrá, mikor kiderült, hogy van egy igazi jégkásagép a szerkesztőség épületében. Mindenki a hűsítő édes színes nedűre gondolt. Futás a konyhába, és kezdődhet is a kortyolgatás. De mivel én ezt otthon is szeretném iszogatni, nem álltam meg ennyinél, hanem kerestem egy egyszerű receptet, amivel folytatódhat a dőzsölés otthon.

  • Fogjatok egy flakon szénsavas üdítőt.
  • Tegyétek be a hűtőbe három órára, nagyon fontos, hogy jó hideg legyen, gyakorlatilag túl kell hűteni.
  • Amikor kiveszitek, óvatosan ráztok rajta egyet, majd még óvatosabban nyissátok ki.
  • Öntsétek pohárba és kész a jégkása!

Igen, ennyire egyszerű, csak két dologra kell odafigyelni: kicsit több, mint három órát legyen a mélyhütőben, és nagyon, de tényleg nagyon óvatosan nyissátok ki a flakont. Mindenki csak saját felelősségére játsszon fizikai tanárt otthon!

Ismerős a dekoráció? Nem véletlenül!

Ajánlott cikkek