Otthon

Most készítsetek jégkását hétvégére!

A jégkása vagy fagyi? A döntés nem egyszerű, hiszen mindkettő hűsítő és finom. De milyen jó az, amikor nem kell dönteni, hanem úgy hozza az élet, hogy egy jégkásakészítő-gépet varázsol a szerkesztőség épületébe.
vous - 2015.07.10.
Most készítsetek jégkását hétvégére!

Igazi őrület lett úrrá, mikor kiderült, hogy van egy igazi jégkásagép a szerkesztőség épületében. Mindenki a hűsítő édes színes nedűre gondolt. Futás a konyhába, és kezdődhet is a kortyolgatás. De mivel én ezt otthon is szeretném iszogatni, nem álltam meg ennyinél, hanem kerestem egy egyszerű receptet, amivel folytatódhat a dőzsölés otthon.

  • Fogjatok egy flakon szénsavas üdítőt.
  • Tegyétek be a hűtőbe három órára, nagyon fontos, hogy jó hideg legyen, gyakorlatilag túl kell hűteni.
  • Amikor kiveszitek, óvatosan ráztok rajta egyet, majd még óvatosabban nyissátok ki.
  • Öntsétek pohárba és kész a jégkása!

Igen, ennyire egyszerű, csak két dologra kell odafigyelni: kicsit több, mint három órát legyen a mélyhütőben, és nagyon, de tényleg nagyon óvatosan nyissátok ki a flakont. Mindenki csak saját felelősségére játsszon fizikai tanárt otthon!

Ismerős a dekoráció? Nem véletlenül!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.