Lélek

Egy szegedi eljegyzésről beszél most mindenki az országban

Ugye ti is kislánykorotok óta álmodoztok arról, milyen lesz majd, mikor megkérik a kezeteket? Vajon hol fog megtörténni? Egy étteremben? A tengerparton? Vagy az Eiffel-torony tetején? Most lerántjuk a leplet arról, miről álmodozunk mi, lányok és hogy ahhoz képest hogy történik életünk egyik legszebb pillanata. Sőt, egy nagyon cuki videót is mutatunk egy hazai eljegyzésről!
vous - 2015.07.10.
Egy szegedi eljegyzésről beszél most mindenki az országban

A Scienceosrelationships.com végzett egy felmérést, melyből kiderült, a nők mindössze 15%-a szeretné azt, ha párja nyilvánosan, mások előtt kérné meg a kezét. 17%-a szeretné, ha szűk családi és baráti körben kérnék meg, a legtöbben, a nők 69%-a pedig azt szeretné, hogy a nagy pillanatnál csak kettesben legyenek.

Az egyik legfontosabb kérdés: mikor és hol? A legnépszerűbbek az esti órák voltak, ami pedig magában foglalja a naplementét is . További jó hír, hogy a legtöbb nő elképzelt és valós eljegyzésének ideje általában egy időpontra esett.

Szóval ne aggódjatok, majd jön, ha jönnie kell!

És hogy mik az álom helyszínek? Az első a tengerpart, a második az „otthon”, a harmadik az étterem, negyedik helyen holtversenyben a „séta közben” és a híres épületek, az ötödik helyen pedig a parkok és a szép kinti helyszínek végeztek. Most lássuk, hogy alakult ez a lista a valóságban! Első helyen végzett az otthoni lánykérés, második helyen a tengerpart, harmadik helyen az étterem, negyedik helyen a parkok, kertek és ötödik helyen a séta közbeni leánykérés. Egész jó, nem? Nem áll messze az álomtól, bár az Eiffel-torony sajnos kimaradt…

Már csak egy kérdés maradt: kinek mondják el először a nagy hírt? A nők 19%-a egy barátjának, 15%-a a testvérének, de a döntő többség, 43% a szülőknek újságolja el először.

És itt egy nagyon cuki, friss példa Magyarországról…

… amelyben semmi nem teljesül a fentiekből. A pár nincs kettesben, a naplemete helyett a lámpák adják a fényt. A lényeg viszont talán mégsem a helyszín és az időpont, hanem valami egészen más.

Ajánlott cikkek