Test

Ismerjétek meg „az eredeti Victoria’s Secret-modelleket”!

Ha láttatok már az 1920-as években készült fekete-fehér fényképeket, biztosan észrevettétek, hogy akkoriban a nők sminkje ijesztően erős és drámai, a hajuk pedig szinte hátborzongatóan beállított volt. De nézzétek meg ezeket a lélegzetelállító portrékat!
vous - 2015.07.09.
Ismerjétek meg „az eredeti Victoria’s Secret-modelleket”!

Ezek a nők vetekedhetnének akár Adriana Limával vagy Stella Maxwell-lel. A hajuk szabadon leomlik, az arcuk lágy és sugárzó. A képekből csak úgy árad az elegancia és az erotika. Gondoljatok bele, vajon hány férfi szívét törhették össze akkoriban…

A Ziegfeld Follies egy produkció volt a Broadwayn, köztudott ismertetőjele, hogy ebben szerepeltek a legszebb kóristalányok a világon. Frozen „Flo” Ziegfeld volt a legendás üzletember, aki a show mögött állt, rá úgy tekinthetünk, mint aki a modelleket és a tehetséges nőket, lényegében a rendkívüli szépséget kereste.

A történet akkor kezdődött, mikor egy éjszaki klub tulajdonosának fia, Flo Amerikából Európába utazott a 20. század hajnalán, hogy új tehetségek után kutasson. Hamar találkozott egy gyönyörű nővel, egy kávézó énekesével, akinek fantasztikus homokóra alakja és szexi francia akcentusa volt. Őt úgy hívták, Anna Held. A férfi egyenesen oda volt érte, hamarosan össze is házasodtak. Flo sztárt akart belőle faragi Amerikában, de Anna arra biztatta, hogy merjen nagyobbat álmodni! Egy híres párizsi kabaré amerikai megfelelőjét akarta létrehozni. Úgy gondolta, ha szexin öltözteti fel a lányokat, a show biztosan sikeres lesz.

Ti amerikai lányok gyönyörűek vagytok, a leggyönyörűbb lányok a világon!

És ez így is lett. Flo elkezdte keresni a lányokat, kis és nagy városokban, mindenhol. Egy különleges típust keresett, olyan nőket, akikben egyesül a szépség és az erotika. A „casting” első lépése az volt, hogy megnézte, hogy járnak a lányok magas sarkúban.

Mielőtt látnám az arcukat, előbb látni akarom, hogy járnak. Több
szex van a sétában, mint az arcban, vagy az alakban.

Anna vezette azt az 50 szépséget, akit kiválasztott és a show óriási sikert aratott. A lányokat pedig továbbra is folyamatosan toborozták, hiszen a shownak mennie kellett. A fejleményekről további érdekességeket és a gyönyörű fotókat ITT találjátok!

De vajon mit szólna Flo a mai modellekhez? Szerintetek tetszenének neki?

Ajánlott cikkek